36 hetes vagyok és meg nem fordult meg a kisfiam. Az orvos azt mondta, hogy jövő héten megprobálják megfordítani. Volt mar valaki hasonló helyzetben? Ha igen, akkor nem veszélyes ez a megfordítós dolog?
szerintem nem kell erőltetni ezt a megfordítós dolgot,ha akar, megfordul. még van ideje a kicsinek.
a "legrosszabb" esetben császárral szülsz és kész! :)
Nekem is ajánlották a fordítást, de én nem egyeztem bele (hú, de csúnyán néztek!).
Aztán befordult magától, de mégis császár lett.
Egyébként nem hinném, hogy veszélyes, mert ha nem sikerül, nem erőltetik, folyamatos uh ellenőrzés mellett csinálja két orvos, ha jól rémlik.
Találsz róla videót is a Youtube-on, ha érdekel.
Ne engedd,hogy megfordítsák! Először is ez neki borzalmas,másodszor meg,nem is biztos,h sikerül nekik!
Ha akar majd megfordul,nem értem miért ilyen erőszakosak az orvosok,valószínűleg belegabalyodott a zsinórba és az nem engedi mozogni,több kárt tennének szegénykémben,ha forgatnák kívülről!!!
Minden jót!
En sem engednem, ehhez jogod van.
Nekem sem fordult meg, de az orvos azt mondta, semmi baj, max. csaszar lesz. De nem akarta megforditani. (maganklinikan)
Vegul megfordult 38. het kornyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!