Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire használjátok ki a...

Mennyire használjátok ki a pelenkázótáskát? Jó dolog beruházni rá? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt, én egy hátizsákkal közlekedtem. Minden benne volt, és ha vásároltam valamit, még azt is bele tudtam tenni.
2014. márc. 4. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem van, de mivel alapból nem retiküllel közlekedem abban minden elfért. Talán 2x ha használtam.
2014. márc. 4. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
adtak a kocsi mellé igy lett, egyébként külön nem vettem volna. Pedig én nem az alap dolgoakt vesszük meg tipus voltam. Igneis vettünk olyan dolgokat amit más esteleg feleslegesnek tartott, de nekem fontos volt és ki is használtuk.
2014. márc. 4. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt a babakocsi mellé. Én rengeteget használtam/használom. Nekem alapból egy nagy pakolós válltáskám van, nem fértek el benne a gyerek cuccai, így inkább 2 tatyóval rohangásztam, de a babakocsi tárolójában elfért..
2014. márc. 4. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem is járt a kocsihoz, és sokat használom, akármikor megyünk látogatóba, édesanyámékhoz, vagy tényleg bárhová, mindig viszem, a kisfiamnak a cuccai mind elférnek benne, 1-2 váltás ruha-pelus-popsitörlő+krém ill. amire épp akkor szükség van még.

Sokáig fogom még használni, lányomnak is veszek, jó dolog.

2014. márc. 4. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem több is van,nagyon ki lehet használni,minden elfér benne,pelenkázni is lehet rajta
2014. márc. 4. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
minden nap használom, rossi márkájú. Minden elfér benne, van benne egy csomó rekesz, pelenkázólap. Imádom
2014. márc. 4. 14:23
 8/10 lcs ***** válasza:
én is szinte minden nap használom, mindkét gyereknél. azért jobb szerintem, mint egy sima nagy válltáska, mert ennek azért olyan a belső kialakítása, hogy pl a cumisüveg nem borul fel, a pellust oldalt egy gumipánt fogja, krémet/popsitörlőt külön rekeszbe lehet tenni, váltóruha, külső zsebbe saját cuccok (pénztárca, teló stb) :) szóval én kihasználom, de hát ugye kinek hogy...:)
2014. márc. 4. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a babakocsihoz járó táskát használom, amit azért szeretek, mert a tolókarra rá lehet tenni, így nem kell alulra begyömöszölni. Amúgy ömlesztve van benne minden, mert nincs külön rekesz semminek, de én amilyen szeleburdi vagyok, nem is gond, úgyis ömlesztve pakolnék bele. :-)
2014. márc. 4. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem is van, de minden nap nem használom. tehát minden napi sétához vagy bevásárláshoz nem kell. de ha megyünk vhova a kicsivel, akkor viszem és nagyon jó, mert a babakocsira lehet patentolni. ha veszel, mindenképp olyat vegyél, az nagyon nagy segítség
2014. márc. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!