Más is csinálta így? Doktornénik azt mondta 5 hósan kell elkezdeni a hozzátáplálást gabonapéppel, és majd erre építjük rá a gyümölcsleveket.
Jól tudod, 6 hónapig anyatej, utána kóstoltatni a gyümölcslevet, aztán a gyümipépet és így tovább.
A lányom 7 hónapos, most kezdtem el adni neki a rizspépet.
Mire alapozza az orvosotok? Szeintem ne halgass rá , én megkérdezném, hogy miért mondta ezeket.
Ha van tejed akkor 6 hónapig csak szoptass.
Én is akkor kezdtem és a lányom megeszik mindentm mellette 4x szopik
Amúgy először gyümölcs zöldség, ráársz később adni a pépeket.
És nem emlékszel véletlenül mivel indokolják?
Mert a doktor nénink is valami ilyesmit mondott, meg hogy a felnőttkori vastagbéldaganat kockázatát lecsökkenthetjük ezzel!?
Ha megnéznéd (jövőre :-))nagyon örülnék, ma 5 hós a fiam és tanácstalan vagyok, amit a doki nénink mond, az nem mindig jön be...
Köszi, és B.U.É.K.!
Itt is olvashatsz róla, de több babás oldalon is írnak ezzel kapcsolatban.Én a lányomnak 5,5hónaposan adtam először gyümölcsöt, majd 6hónapos korától anyatejbe majd gyümölcsbe kevertem gabonapépet,mindíg emelve egy kicsit az adagot.
B.Ú.É.K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!