Hogyan oldhatnám meg a helyzetet, hogy ne legyen harag?
Aki kíváncsi az unokájára, az kisétál a játszótérre, hogy lássa.
Én ilyen embereknek a közelébe nem engedném a gyermekeimet :(
Uhh... azért ez nagyon durva! Épp ma volt nálunk a gyerekorvos, ő mondta, hogy ezeket a tűket, oltáshoz stb. használt eszközöket nem is szabad a kommunális hulladékhoz tenni, mert veszélyes anyagnak minősülnek. Ők meg eldobálják a lakásban?! Biztos, hogy nem tenném le a gyereket, az hiányzik, hogy beletenyereljen/lépjen egy használt tűbe!
Időpocsékolás a takarítás?! Az agyam lecsikarom....
Én biztos, hogy egyáltalán nem vinném oda a gyerekemet! Nem kell steril burokban tartani a kicsit, de a kanálisba se mártogatjuk!
Az én anyósom inkább duplán felmos aznap, ha megyünk, nem még ő állna neki feljebb... amíg nem dzsuváznak ki, addig oda nem vinném a picit.
hát ahogy még az elején a babakocsi felvitelt írtad gondoltam magamban hogy azt írom menjenek le segíteni felvinni a babakocsit de ahogy olvastam tovább a szövegedet még a lélegzetem is elállt!!!
5 éve nem volt felmosva???
Egy nap 1x van lehúzva a wc!
Figyi!
Esküszöm én még felvinni sem vinném fel a gyeekem még úgy sem,hogy ül az öledben mert írod hogy penészesek a falak és az nem valami jót tesz ám a babádnak ha azt a penészes levegőt szívja be!
Könyörgöm ne vidd oda a babád!!!
Ha nem tetszik nekik akkor menjenek ők,bár én még azt is meggondolnám,hogy a kezükbe adjame a gyerekem!Lehet kezet sem mosnak nagy wc-zés után????Pfffúúújjj!
Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal! Én be nem tenném a lábam abba házba még gyerek nélkül se, nemhogy babával! El ne vidd! Szagolja azt az egészségtelen penészes, bacis levegőt, tapogatják a koszos nagyik, a hideg is kiráz..... Csövesnek se adnám a kezébe a babámat soha az életbe, ez kb pont ugyanaz!
Ha akarják látni kitakarítanak, vagy elmennek hozzátok, ott meg kezet mosnak mielőtt megfogják a gyereket! Ez a minimum! De én valszeg még így se engedném a kezükbe.... kitudja mikor volt kimosva a ruhájuk, meg mit törölgettek bele, ha a wc sincs lehúzva.....
Igaza van a férjednek! Csak azért hogy ne legyen harag el ne vidd oda! Még összeszed valamit a baba! A levegő is tele lehet mindenféle csúnya dologgal!
Köszönöm a válaszokat!
Igazából nekem fáj, hogy ilyen rossz lett a viszony, mert az én szüleim totál az ellentétük és a férjem a szüleimmel nagyon jól kijön, és szerettem volna jó viszonyt ápolni az anyósékkal én is. A kezükbe ritkán van adva a gyerek, de előtte mindig kezet kell mosniuk, a férjem szól nekik ekkor is, de ezen is a sértődés megy, és inkább meg sem mossák most már, így viszont nem adjuk oda a fiúnkat. Ha felmentünk, akkor mindig a férjem azzal kezdte, hogy ablakokat nyitott, hogy legyen friss levegő, és mindig ablakhoz ültünk, hogy a lehető legkevesebb "benti" levegőt szagoljunk, mert néha a hányinger kerülget minket, ezért is voltak ilyen ritkák a látogatások, de tényleg jobb lesz, ha még ennyiszer sem megyünk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!