Ha egy éves kisfiammal egynapos kirándulásra mennénk, hogy oldhatnám meg a délutáni alvást?
Hát te ismered a babád,hogy a "jég hátán is elalszik-e!?!?"
Az enyém nagyon szeret a saját kiságyikójába,nyugodt körülmények között aludni!
Szerintem vidd a babakocsit, az jó, akkor is ha elfárad, ha csak pihenni akar, vagy akár aludni is. Ha igazán elfárad, el fog aludni ülve is. Kenguruban neked lenne nehéz őt cipelni egész nap. Mivel még csak 1 éves, annyira sokat nem bír talpon maradni, neki muszáj még a kocsi szerintem.
Vigyél egy textilpelust, ha elalszik, terítsd elé, ne süsse meg a nap.
Valóban te ismered a gyerkőcöd, az enyémnek volt egy korszaka, mikor csak ülve aludt el a babakocsiban, ha kicsit lejjebb engedtem a kocsit ordított, mint a sakál. Képes volt oldalt kapaszkodva, előre a karfára dőlve aludni. :-)
Most is van, ha elfárad és belekéredzkedik a kocsiba, és ülve alszik jóízűeket, pedig már 16 hónapos. Kicsit oldalra billenti a fejét, mint mikor mi elalszunk a fotelban. :-)
Nekünk aludt a hátihordozóban, vagy ha olyan helyre mentünk a babkocsiban, kocsiban.
Ebből soha nem volt probláma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!