Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez? Fejlődési ugrás vagy...

Mókica84 kérdése:

Mi ez? Fejlődési ugrás vagy mi a gond? Hogyan oldhatnám meg?

Figyelt kérdés

2.napja a 6 hónapos kislányom(koraszülött) alig akar elaludni este ill. ma a csak fél órákat aludt napközben.

egyébként is front érzékeny de ma letenni s lehetett mert akkor üvöltött valakinek mindig cipelnie kellett a kis popóját:), de semmi nem kötötte le a figyelmét 5 percnél tovább és ha megunta akkor elkezdett ismét üvölteni (de szó szerint üvöltött)

más is volt így?mi ez?

ja és már 1.5 hónapos korától végig alussza az éjszakát de most 2 éjszaka is felkelt enni

minden választ előre is köszönök

2012. aug. 31. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet növekedési ugrás,de az is lehet hogy a foga jön.Van már foga?
2012. aug. 31. 22:26
 2/7 A kérdező kommentje:

nem még nincs egy fogacskánk se

akkor ez tényleg a fogától lenne?

2012. szept. 1. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahogy írod frontérzékeny szegény.(igaz lehet már a foga is)

Az én lányom egyszerűen kikel magából a hidegfront előtti 1-2 napban.És ez már így megy mióta a pocakomban először éreztem a mozgását.(ma 2 éves)

2012. szept. 1. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti a foga ,ha még nincs!Az én fiam is ezt csinálta ennyi idősen mikor elkezdett bújni a foga és csak 7 hónaposan bújt ki az első,de utána zsinórba jött.Persze be zavarhat a front is,de ha nem javul pár nap alatt akkor a foga a ludas.Ilyenkor sokkal izgágábbak semmi se köti le sehol se jó...tapasztaltad a tüneteket nyálzás,kéz rágás ,mindent megrágás??? nézd meg az ínyét ha be van barázdásodva ,vagy duzzadt,vérbő akkor próbáld meg a dentigélt.Ez hűsít és érzéstelenít elalvásnál + én még szoktam neki gyengén citromfűteát csinálni délutánra,ha fáj neki akkor meg nurofen bébit adtam 2,5ml de csak estére.Nem vagyok a homeopátiás golyók híve,eleget olvastam róla hogy....,olyan mint a borostyán nyaklánc az is szép.De mindenki maga tudja miben hisz.
2012. szept. 1. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyan ez van az én lányomnál is! Nálad javult a helyzet? Nekem 3 napja őrület van vele! Nálad elmúlt és kiderült, h front, vagy fog, vagy más?

2012. szept. 6. 17:19
 6/7 A kérdező kommentje:

szia igen 3-4 nap alatt lecsenget a dolog szerintem front volt de tegnap voltunk védőnői tanács adáson+orvosi vizsgálaton aki ki vizsgálás közbe meg jegyezte h az alsó ínye igen fehér és szerinte hamarosan kibújik a fogacskája :)

remélem nálatok is hamarosan javul a helyzet majd

kitartás!

2012. szept. 7. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Szuper! Nálunk is tegnap óta nyugi van viszonylag! Lehet, h a front nálunk is! Mi most megyünk szerdán 6hós státuszra! Én is megnézetem majd az inyét! :) Kitartást nektek is és köszönöm, h írtál! :)
2012. szept. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!