Mi ez? Fejlődési ugrás vagy mi a gond? Hogyan oldhatnám meg?
2.napja a 6 hónapos kislányom(koraszülött) alig akar elaludni este ill. ma a csak fél órákat aludt napközben.
egyébként is front érzékeny de ma letenni s lehetett mert akkor üvöltött valakinek mindig cipelnie kellett a kis popóját:), de semmi nem kötötte le a figyelmét 5 percnél tovább és ha megunta akkor elkezdett ismét üvölteni (de szó szerint üvöltött)
más is volt így?mi ez?
ja és már 1.5 hónapos korától végig alussza az éjszakát de most 2 éjszaka is felkelt enni
minden választ előre is köszönök
nem még nincs egy fogacskánk se
akkor ez tényleg a fogától lenne?
Ahogy írod frontérzékeny szegény.(igaz lehet már a foga is)
Az én lányom egyszerűen kikel magából a hidegfront előtti 1-2 napban.És ez már így megy mióta a pocakomban először éreztem a mozgását.(ma 2 éves)
Szia!
Ugyan ez van az én lányomnál is! Nálad javult a helyzet? Nekem 3 napja őrület van vele! Nálad elmúlt és kiderült, h front, vagy fog, vagy más?
szia igen 3-4 nap alatt lecsenget a dolog szerintem front volt de tegnap voltunk védőnői tanács adáson+orvosi vizsgálaton aki ki vizsgálás közbe meg jegyezte h az alsó ínye igen fehér és szerinte hamarosan kibújik a fogacskája :)
remélem nálatok is hamarosan javul a helyzet majd
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!