Mekkora gond, hogy 2hónapos még 3óránként eszik,120-130akat?
4.vagyok
Ne a tápszeres dobozt figyeld,hanem amit a babád igényel!
Az én kislányom is tápszeres volt az elejétől fogva,de sose azzal foglalkoztam hogy mi van a tápszeres dobozon.Majd ő átáll a 4 óránkénti evésre,nem kell átszoktatni meg stb.
Atya ég!Hát gondolom hogy azért írják ezt rá mert átlagban úgy esznek a babák,de nem nagy gond ha mégis 3 óránként eszik.Kicsit legyél rugalmasabb,lesz még egy-két dolog,amit nem a nagy könyv szerint fog csinálni.
Gyarapszik szépen? Alszik rendesen? Kiegyensúlyozott?
Ha mindre igen a válasz,akkor le kell kakilni mit írnak a könyvek és hogy mi van a dobozon.Az én babám már 1 naposan forgatta a fejét jobbra-balra.Könyvek szerint 2 hónaposan kéne.akkor most ez is gáz lenne?
Felnőtt nőknek a napi kalória szükséglet 1500 kcal.Ma csak 1400-at ettem,akkor velem is gond van???
én ugy etetem mikor enni akar de megeszik 150-160mlket de többet is megbirna enni ha hagynánk és anyatejes a baba. Szerintem akkor etesd mikor ő kívánja.
Volt olyan lányom nem birta ki a 3 órát hanem csak 2 órát,viszont olyan is volt hogy 4-5 órát is kibirt.
úristen 7-es válaszoló,nem is kommentálom az írásodat :D
Kicsit elvetetted a súlykot :D
Többieknek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!