Pólyában vagy anélkul? Érvek, ellenérvek, tapasztalatok.
Szia!
Nekem eszem ágában nem volt a babát pólyába tenni.
De a dokival beszéltam a pólyáról, már nem is emlékszem, hogy miért és azt mondta, hogy az orvosok többsége ellenzi!!!
Nem tudom neked vagy a párodnak jó lenne megkötözve lenni egész nap, hogy mozdúlni nem bírnál??? Kb a kis baba is ezt érezheti és mikor engeditek mozogni szegényt?!
Szerintem vissza tartja a mozgás koordinációt!!! Üdv.
Hogy érted?
A pólya nagyon jó, tényleg könnyebb megfogni benne.
Én utazáshoz használtam csak.
Egyébként első perctől szabadon volt.
Első vagyok!
Az első pár hét rendben van, de egy 2 és fél hónapos baba pólyában??? Aki szeret mozogni? Ne vicceljünk már!
uramisten, ekkora babát már régen nem szabadna pólyában tartani!!!! hogy tud úgy mozogni szegényke???
a gyerekorvos és a gyógytornász is ellenzi.
Én nem használtam pólyát, de az én babám 2,5 hónaposan már "fekvőtámaszozott". Pólyában ezt nem tudta volna megtenni. Akkor már simán kinyomta magát nyújtott karral, teljesen tartotta a fejét, és hasról átgurult a hátára.
Szerintem vedd ki belőle a gyerekedet, korlátozod őt a fejlődésben jelen pillanatban.
Szia!
A pólyát 6 hetes korig találták ki! De az ortopéd orvosok kifejezetten ellenzik az első perctől, csípőficam is lehet a vége. A baba szereti felhúzni a lábát, ez a póz kényelmes neki. A pocakba is így lakott. Aztán a pólyába kiegyenesítik a lábacskáit, erőszakkal. Ez bizony fájdalmas is lehet.
A comb ízületnek ki kell alakulnia, ehhez pedig mozgatnia kell a lábát.
Remélem már nem sokáig lesz pólyában a babád és nincs semmi problémátok a csípővel :))
Boldog babázást és kellemes ünnepeket!
Most télen egy vastag hálózsák is bőven jó. Az is ad annyi merevséget, hogy meg lehessen fogni, de szabadon van benne.
DE szerintem egy újszülötett is könnyű megfogni pólya nélkül, a kiságyba betenni, onnan kivenni.
Első babás, 6hós kisfiu anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!