Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedülálló anya hogy menjen...

Egyedülálló anya hogy menjen ki külföldre dolgozni, ha nincs kire bízni a babát?

Figyelt kérdés

csak mert nem merek belemenni abba az időszakba, mire munkát találok. és addig?

szóval ha letelik a tgyás, gyed mellett lehet dolgozni ugye. nálam az AZONNAL a lényeg.

most pályázgatok, jelentkezgetek, de ismerem már ezt. behívnak, elbírálják, nem hívnak vissza..nagy nehezen lesz egy munkahely amiből meg ki van sakkozva az ember, jobb esetben megél napról napra.

apuka semmit nem segít, nincs gyerektartás, semmi.

külföldön többször voltam, szinte egy hét alatt találok munkát szállással. (takarítói, itthon is találnék, de itthon kicsit másképp fizet)

szóval gondolkodtam,

1. vagy ki próbálom vinni a babát a munkahely szállásra, bölcsibe (de amíg nem biztos a helyem, nem telt le próbaidő, lehet több munkahelyen kell lennem, mire lesz egy hosszútávú, szóval mindenhova utaztatni szerintem nem lenne szerencsés)

2. megbíznék ismerőst, akinek már van két gyereke, ő vállalná harmadiknak, elmenne gyedre helyettem, fizethetném neki a kieső m.bérét is, vagy elmenne főállású anyának (nem tudom lehet ezt 3 gyerekkel?)ez még átbeszélendő, nem ismerem az összes lehetőséget, hogy végül is mennyit kellene neki fizetnem így.

3. intézet

tudom, eléggé "szemétnek" tűnik az egész, de nem akarom kockáztatni azt, hogy a gyereknek esetleg a 60-ezres gyedből ne tudjak gyógyszert venni, vagy éhen haljunk, vagy kockáztassam, hogy a lakásból tesznek ki tartozások miatt (albérlet)

a tgyással még elvagyunk.

utána jön az éhhalál, ha nem találok itthon jó munkát.

2014. ápr. 17. 16:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Az Apukát nem akarod perelni mert még szereted,de a gyerekedet meg lenne szíved itt hagyni???Hát milyen ember vagy te???
2014. ápr. 18. 14:16
 32/43 A kérdező kommentje:

én nem fordítva gondolkodom, mint mások.

én nem fogok a gyerekkel hontalanul kukázni az biztos!

ez nem játék, hogy jaj ölelgetni akarom a babát, közben meg kitesznek mert nincs fizetve semmi.

a szeretet gondoskodás, nem önző szempontból kell nézni, hogy az Én szívem, hanem a gyerek biztonsága!

remélem hogy lesz munkám tgyás után, csakhogy bármi ami nincs borítékolva, arra én nem szoktam 100-ban alapozni.

2014. ápr. 18. 20:16
 33/43 anonim ***** válasza:
És az nem önző dolog hogy te lemondasz hónapokra/évekre a gyerekedről csak mert a kevés nem elég?!Gyesből elő anyuka is megoldja az életét.Szerintem kár bármit írnod,senki nem fogja ezt megérteni.Senki semmi normális nem adná le a gyerekét a több pénzért...
2014. ápr. 18. 21:16
 34/43 A kérdező kommentje:

gyesből élő anyuka, tuti nem albérletben él egyedül.

nekem nincsenek szüleim, akikhez költözzek

de én ismétlem csak B tervet gyártok, ha minden kötél szakadna.

2014. ápr. 18. 21:28
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak vallaltal gyereket ha nem tudod hogyan tovabb??? B terv?!?!?! Apuka meg veri a f****at mert nem kell semmit fizetni es ezek utan szereted??? Hat te nem vagy normalis! Tenyleg add inkabb orokbe a kicsit valakinek aki ertelmesebb... Az eszem megall...
2014. ápr. 18. 21:35
 36/43 A kérdező kommentje:
én apuka mellett vállaltam a babát.
2014. ápr. 18. 21:56
 37/43 A kérdező kommentje:
és ez is egy B terv, hogy albérlet van, babának mindene megvan, jogosult vagyok tgyásra.
2014. ápr. 18. 21:58
 38/43 anonim ***** válasza:
63%
Hát mit ne mondja,jó rossz terveid vannak...Ha megéltél a 80%-os tgyásból,akkor a 70%-os gyedből is meg fogsz...Ha meg apukát nem pereled,te bajod.Akkor add örökbe a kicsit,az legalább majd nem agyal azon,hogy lepasszolja a több pénzért...Nevetséges vagy.
2014. ápr. 19. 10:16
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Hol a válaszom!?!?!?

Bemásoltam a családba fogadásra vonatkozó teljes jogszabályt!

Az pont ilyen helyzetekre van!

Milyen indokból töröltette azt ki bárki is!?

2014. ápr. 19. 11:47
 40/43 anonim ***** válasza:
25ös válaszoló voltál, nem másoltad be, csak a linket tetted be. nem lettél törölve...
2014. ápr. 19. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!