8 hónapos babának napi hány kakis pelus normális?
Figyelt kérdés
Idáig napi egy volt, kb egy hete 4-5 is van.Abból egy híg, a többi normális.Tudom hogy a fogzástól is lehet, de olyankor babám popsija piros szokott lenni és most már nem az.Piros volt mikor elkezdődött ez a sok kaki, de elmult(igaz krémet is váltottam).Baj lehet vagy nem kell aggodnom?2008. júl. 25. 21:46
1/2 anonim válasza:
Szia!Nekem 7 hónapos a fiam, foga még nincs, napi egyszer kakil átlg, de olyan 1 hónpja ez volt 3-4 is.Nem eszi túl magát, és nem tudja megemészteni?Mert nálunk ez volt a gond, nem is akart nagyon hízni akkoriban.
2/2 anonim válasza:
Az én 8hós fiam is egyre többet kakil. De nekünk bizti a fogzástól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!