Szülőknél vagy itthon karácsonyozzunk?
Én a szentestét otthon tölteném hármasban, de másnap-harmadnap mennék, főleg, ha nincs messze. Semmi baja nem lesz a kicsinek, és nyilván a rokonok is kiváncsiak.
Mi 6 hetes korától havonta megyünk, 200 km-t rokonokhoz, állati jól bírja, és már oda is úgy megy, mintha otthon lenne. Ez nem így lenne, ha nem mertük volna vinni...
Most is 24-én itthon leszünk/dédivel a szomszéd lakásban, 25-én anyósoméknál leszünk, 26-án utazunk 200 kmt szüleimhez.
Én sem vinném sehova.A lányom tavaly karácsonykor 3 hónapos volt és megmondtam mindenkinek hogy 3 asban leszünk szenteste.Másnap anyósék, következő nap anyuék.
Ennyi senki nem csinált belőle problémát,ill. de az anyós húzta a száját de az annyira nem érdekelt:)
Ezt nektek kell eldönteni, de szerintem is pici még... Nekünk ez a 2. karácsonyunk hármasban, de mi már tavaly leszögeztük, hogy mostmár mi így vagyunk egy család, a Szenteste csak a miénk, másnap-harmadnap meg látogatjuk a szülőket. Ezt el is fogadták. Bár az is igaz, hogyha tényleg csak néhány utcára laknak, nem lesznek sokan és autóval mennétek, akkor annyit még éppen kibírna a gyerkőc, én is mentem vele babakocsival védőnőhöz, igaz akkor még jó idő volt. Ha nagycsaládi vacsiról van szó, akkor viszont jobb félni mint megijedni, ki tudja kiben lappang valami kis megfázás, nátha, stb. amiről még maga sem tud, de a babának éppen nem hiányzik....
Kellemes karácsonyt nektek!
Még annyit hozzátennék:
Hát, ha ezen megsértődnek, nem is mondok semmit... Anyukád igazán tudhatná akkor, hogy mennyire aggódsz és miért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!