Akik saját, házi készítésű máj- ill. húskrémet készítenek babájuknak, leírnátok pontosan hogyan csináljátok?
Akkor rám gondoltál...? :) Nem hiszem, hogy írtam bántót, vagy olyan hangvételűt, ami felháborodásra ad okot. Azt gondolom, hogy a férjem kvalitásai tökéletesen alkalmassá teszik őt arra, hogy eldöntse, a lányunk mit és mikor kap.
Zárójelben írnám le azt is, hogy a tejszínt azért említettem, mert azt gondolom, hogy egy év fölötti, nem allergiás, családi anamnézisben halmozódó allergiával nem bíró gyermek nyugodtan fogyaszthatja. Az én lányom tejérzékeny, az életben nem evett még tejszínt, de gondoltam a kérdező nem sokra jut azzal, hogy mi mandula- és rizstejszínnel főzünk, hiszen a legtöbb háztartásban ezeket nem használják.
Ha az óvodai magatartászavarokról van szó, akkor az óvónőnél nincs kompetensebb, ha hatóanyag felszívódásról, a gyógyszerész a jó választás, ha osztályos csecsemőápolási feladatokról, akkor a csecsemősnővér, egyebekben az orvos. A férjem orvos, nem azért írtam ezt le, mert ő ezáltal mindenek felett áll, hanem azért, mert 6+5 évig tanult ezekről a kérdésekről, mivel phd-zott is, kutatott is a témában, ismeri az idevágó szakirodalmat, és ez alapján a hozzátáplálási kérdésekben úgy vélem maximálisan kompetens. Abszolút nem érdeklődnék ilyesmiről óvónőnél, csecsemősnővérnél vagy gyógyszerésznél - nem azért, mert lenézem őket, hanem mert nem értenek ehhez. Nem értem, hogy mi volt a bántó a válaszomban, ennek ellenére ha neked valami rosszul esett, elnézést kérek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!