Téli babám lesz. Hálózsákban szeretném altatni. A hálózsákban is vannak mértek, vagy érdemesebb egy kicsit nagyobbat venni, hogy tovább jó legyen neki?
szia-
bár ő még ne fog rugdalózni-érdemes nagyobbat venni-főleg később.-és inkább olyat,ami hosszú ujjú-mert badyban sztem kényelmetlenebb-szorosabb
Nekem nagyobb jóval a hálózsák mint a kicsi, ujjatlan, és sajna ez sem jó, mert csak tekeredik rajta. Főleg ha hosszuujut veszel-mert télre azt érdemes, ne legyena azért annyival nagyobb, mert bele fog gabalyodni. Főleg, egy ujszülöttre minden nagy-nekem az 5 hetes kislányomra, aki nem kis méretü jó most az 50es ruha..
Szóval szerintem nem jó, ha annyival nagyobb, úgyis nagy lesz még neki a kicsi méret is.
most olvasta az infot h akkora hálozská kell a babának hogy ha beleteszed a lába végétől kb. 10cm legyen a "megmaradt rész"
Nem lehet se kicsi se nagy mert a nagyba belekvarodha a másik oldalt nem magyarázom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!