11/23 anonim válasza:
Nyugodtan. Aki nemleges választ ad, az azt hiszi, hogy az ő kosza kevésbé koszos, mint más kosza.
12/23 anonim válasza:
De minek használtat venni, amikor sok mindent újonnan is meg lehet venni annyiért, mint a használtat?
Csak most annyira divat lett Vaterázni, stb.
13/23 A kérdező kommentje:
nem lett divat, személyesen vettem meg a piacon, 200ftért
2014. ápr. 9. 22:52
14/23 anonim válasza:
Én cumisüveget babonából sem vettem terhesen.
Ha minden jól megy, akkor az első 4-6 hónapban nincs rá szükség.
Aztán amikor kellett, nem jutott eszembe használtat venni.
15/23 anonim válasza:
Nem, mondjuk mi ilyet nem is használtunk ilyet rendes pohárból itatom a 8 hós babámat.
17/23 anonim válasza:
nem.
tesómék megörökölték a mi cumisüvegeinket, de a cumikat ő is kidobta és újat vett, szerintem azért azt amit a szájába dugsz, legyen új. 200.- azért nem olyan vészes, annyiért nyugodtan kidobhatod.
főleg, hogy piacon vetted, azt se tudod ki fia borja használta. ha ilyen dolgot veszel akkor legalább nézd meg milyen család használta, szerintem legalábbis.
ez szerintem olyan mint a bugyi, azt se vesz használtan a gyerekének az ember.
18/23 anonim válasza:
Cumisüveget,cumit,textilpelust,cipőt,papucsot,alsóneműt,pizsamát semmiképpen sem vennék használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!