Vennétek használtan ruhapelenkát?
Ha kifőzöm, elvileg semmi baja nem lehet nem? Mármint nem lesz tőle beteg a baba? A sógornőm szeretne venni, ezt nézte ki:
Nekem volt egy csomó, a babám már 10 hós, de én sajnos már elpasszoltam a mi pelusainkat...De én újat vettem! Nem tudom, ezek azért eléggé a baba popsijával vagy ha nem arra használod, az arcával érintkezik...
Na nem, ha nincs annyi pénzem hogy ruhapelenkát vegyek akkor tényleg valaki ne szüljön gyereket.
1500 Ft-t tuti kap 5-s csomagot annál több meg nem is kell. 500 Ft sporoljon a sógornöd a saját baromságain, és ne pelenkán.
Ezzel az ismerőstől kaptam dologgal mondjuk én is teljesen rendben vagyok, barátnőméktől kaptunk kis alsógatyókat, unokatesóm kislányától szép kis bugyikat, ezeket gond nélkül ráadtam a gyerekekre én is.
Nem ördögtől való használtan venni ilyesmit, írtam is az előző kommentemben. Én nem veszek használtan, de nem ítélem el, aki vesz.
Egyébként ezeken a képeken azért látszik, hogy eléggé megviselte őket az élet. :) Én tuti nem venném meg őket.
Egyébként meg tényleg nem egy eget rengető összeg egy csomag új ruhapelenka..
Utolsó vagyok.
Egyébként én is használt ruhákban járatom a kisfiam, mielőtt azt hinné valaki, hogy új mániás vagyok, de pelenkát - főleg ismeretlentől nem vennék át.
Semmi baj nincs ezzel. A képek szerint nem foltosak,szakadtak.Jó,nincsenek "élére vasalva", de gondolom a sógornőd úgyis átmossa-vasalja őket.
Az pedig, hogy akinek nincs pénze új textilpelenkára,ne is szüljön, hát enyhén szólva durva.Nyilván más,számára fontosabb dologra költi a pénzét.És vajon miért is van joga bárkinek ilyen kijelentést tenni...Itt a GYK-n sajnos mostanában elég gyakran előfordul. Aki nem tudja ezt-vagy azt megvenni, ne szüljön...Felháborító hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!