Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek használtan ruhapelenkát?

Vennétek használtan ruhapelenkát?

Figyelt kérdés

Ha kifőzöm, elvileg semmi baja nem lehet nem? Mármint nem lesz tőle beteg a baba? A sógornőm szeretne venni, ezt nézte ki:

[link]

Nekem volt egy csomó, a babám már 10 hós, de én sajnos már elpasszoltam a mi pelusainkat...De én újat vettem! Nem tudom, ezek azért eléggé a baba popsijával vagy ha nem arra használod, az arcával érintkezik...

2012. febr. 23. 06:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egyetértek :( ez azért durva beszólás volt! Nem azért, de ha mindent újonnan vettem volna pl én is, 10x annyiba került volna!!! Plusz a boltban 4 különböző fajta ruhapelust kellett megvennem, mire rájöttem melyik ilyen fajta puha mint a képeken, volt amelyik tök hülye vastag anyag volt...

Most beszéltem a sógorommal, ők is találtak máshol (bizományiban!) ruhapelust meg pólyát, meg egy rakás szuper bodyt még, tehát ez amit belinkeltem, már nem aktuális. Ők is kb ennyiért vették, 11 db volt 1700 Ft.

2012. febr. 23. 09:09
 12/20 anonim ***** válasza:

Simán.

Fehérek, tehát teljesen jól fertőtleníthetőek. Akkor mi baj lehet vele? Ráadásul már nem kaki/pisi felfogásra használják az emberek, hanem alátenni, esetleg a feje alá ha bukna.

2012. febr. 23. 09:13
 13/20 sumergo ***** válasza:
Az is egy megoldás lehet, ha rokonoktól, barátoktól ezt kér látogatáskor. Gondolom ti is mentek majd babanézőbe. Beszéld meg vele, hogy veszel neki előre új ruhapelust, amit oda is adsz, aztán majd látogatáskor csak valami igazán apróságot, de hasznosat viszel. Ezt az összes rokonnal meg lehet így oldani. Nálunk is volt ilyen, pl: szüleim így előre vették meg a szoptatós párnát. Nagyon nagy segítség lehet ez.
2012. febr. 23. 09:19
 14/20 A kérdező kommentje:
mostmár van nekik :) így mást veszünk. Szerintem kifogót kapnak, mert az se olcsó ha jó minőséget akar, veszünk nekik 2 db-ot, ez nagyon hasznos lesz :)
2012. febr. 23. 09:35
 15/20 kíváncsicska ***** válasza:
Én kaptam ismerőstől, és vettem is.Sajnos amit vettem az egy nagy sz.r.Max túrót lehet készíteni benne.Ezek a mai ruhapelusok nem olyan jó minőségűek.De használtan ismeretlentől én sem vennék.
2012. febr. 23. 09:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Én az Aldiban vettem tavaly textilpelust, mintásat, 10db/csomag, 1400Ft. Szerintem ennél használtan se sokkal olcsóbb. Érdemes nyitott szemmel járni. Ezért is kezdtem anno a gyerekeimnek nagyon korán gyűjtögetni a cuccokat, mindig azt vettem, ami épp akciós/olcsó volt és tudtam, hogy fog kelleni. Mire megszülettek, mindenük megvolt és nem is költöttünk százezreket.
2012. febr. 23. 09:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt még hozzátenném, csak a gyerek elküldte a hsz-t, bocsi :-) , hogy megengedhetném magamnak, hogy mindenből újat, sőt, márkásat vegyek, a férjem jól keres, én is max. gyedet kapok, szóval nem állunk rosszul, ennek ellenére nagyon sok mindent vettünk és veszünk használtan. Aki azt a durva beszólást írta, annak üzenném, hogy baromira fölösleges is mindig mindenből újat venni, mert egy baba ki sem használja a legtöbb cuccot. Vehettem volna annak idején - beleférne a költségvetésbe - mindent bababoltban, ennek ellenére bababörzén pár száz Ft-ért vettem gyönyörű kis rugikat. Attól, hogy az embernek nem kell a fogához vernie a garast, még nem muszáj ész nélkül költeni. Nekem pl. fontosabb, hogy nyáron egy jót nyaraljunk és arra tegyünk félre pénzt, vagy mondjuk időben tudjuk lecserélni az autókon a gumikat (ez épp aktuális lesz tavasszal, azért jutott eszembe) mint hogy tizenezreket fizessek olyasmiért, amit sokkal kevesebbért is megvehetek és ugyanolyan jó.

Ha aki nem áll úgy anyagilag, hogy kolbászból legyen a kerítés nem vállalna gyereket, kihalt volna az emberiség.

2012. febr. 23. 09:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Én egyetértek az első válaszolóval. Könyörgöm, nem több tízezerről van szó, hanem pár száz forintról. Sőt. Ha (ahogyan Gabka is javasolta) nyitott szemmel jár az ember lánya, akkor még ráfizetés is a használt textilpelus.

Szóval a válaszom: egyértelműen nem vennék használt textilpelust.

2012. febr. 23. 10:24
 19/20 A kérdező kommentje:

még az jutott eszembe, ha már az a téma, hogy sok kicsi sokra megy :)

pl az én második babám (a 10 hónapos) újszülöttnek nagyon bukós volt, 20 db textilpelust vettünk, mert egyszerűen minden szopi után bukott, sokszor az ágyában lévő pelus a feje alatt is naponta 2x olyan lett. Ez naponta 6-7 evős + 2 fekvős pelus, meg még dokihoz járós, stb...nem akartam naponta ezek miatt mosni...ezeket szerencsére kaptam, meg vettem is vagy 3 csomaggal mire rájöttem, melyik jó. Mindet újonnan megvenni mondjuk 2 ezerért 5 db-ot, 8ezer lett volna csak ez.... :OOO

2012. febr. 23. 10:24
 20/20 A kérdező kommentje:
mármint 20 db textilpelusom volt, nem vettük mindet, max a felét. De így is sokba voltak
2012. febr. 23. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!