Mikor vacsizik a babátok, fürdés előtt, vagy után? Főleg 1 éves vagy idősebb korú babákra vagyok kíváncsi, de minden választ szívesen fogadok!
Figyelt kérdés
Az Aludj jól gyermekem című könyvben olvastam, hogy a "rendes" menete fürdés, utána vacsi, utána alvás. Fiam 15 hós, nálunk este 6 körül vacsi, 7 körül fürdés, utána még szopik és alvás. Én csinálom rosszul? Kb. 1 hete nem tudjuk este elaltatni, 1,5 ordítás és egy Viburcol kúp kell, hogy sikerüljön, de ezt nem szeretném. Lehet, hogy a vacsora időpontja a rossz?2009. dec. 18. 12:29
11/12 anonim válasza:
1 éves a babám, először fürdik, aztán vacsizik, rá kb fél órára elalszik itt nálunk a nappaliban, majd bevisszük a szobájába.
De nálatok a szopi számít vacsinak, és az fürdi után van, ezzel nincs baj.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megpróbálunk a sorrenden változtatni, meg az időponton csúsztatni, hátha... :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok nektek!
2009. dec. 19. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!