Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy a fenébe történhet ilyen?

Hogy a fenébe történhet ilyen?

Figyelt kérdés
Félfüllel hallottam a hírekben, hogy egy 3 hetes kisbaba meghalt otthon vérzéses tüdőgyulladás miatt. Tudtok valami közelebbit a dologról? Kerestem neten, de nem találtam semmit. Még annyit csíptem el a hírekből, hogy H1N1-et nem mutattak ki Nála, a szülei viszont nem voltak beoltva. Hogy történhet ilyen? El nem tudom képzelni, hogy nem volt tünete. Láz, köhögés, ilyesmik. Egy 3 hetes babával már egy köhhintésnél és hőemelkedésnél rohannék a dokihoz. Ennyire figyelmetlenek lehettek a szülei basszus? Fel nem tudom fogni....
2009. dec. 17. 23:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Ez engem is érdekelne.

Hisz egy ilyen súlyos betegségnek csak vannak tüneteti...VALAMI!!!

2009. dec. 17. 23:08
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
Ezt találtam: [link]
2009. dec. 17. 23:11
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem a furcsa,hogy azt mondták,hogy 6 hónapos kor alatt nem lehet beoltatni,most meg hirtelen ez volt a baj okozója!Na és az a pici baba hogy a fenébe kapta el?Gondolom az anyukája nem megy egy 3 hetes babával bulizni vagy nagy bevásárlásra!Akkor meg az lehet,hogy valamelyik szülő elkapta,szépen átesett rajta,ahogyan az van és a baba idő közben elkapta!De így is,úgy is szörnyű!!!
2009. dec. 18. 08:48
 4/20 anonim ***** válasza:
55%
De hát nem is H1n1-ben halt meg!
2009. dec. 18. 08:57
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem abban. Így van, kielemlték a hírekben, hogy nem találtak nála H1N1 fertőzésre utaló nyomokat. Éppen ezért még szörnyűbb. Egyrészt, mrt hogy kaphat egy 3 hetes baba tüdőgyulladást, ami vérzésessé fajul, és hogy halhat bele???? Mi a szart csinált az anyja, hogy még csak gynaút sem fogott, hogy valami nincs rendben? mert nem hiszem, hogy pár óra alatt zajlott le az egész, ugye....
2009. dec. 18. 09:00
 6/20 A kérdező kommentje:

Találtam két ilyen cikket:

[link]

[link]

El tudjétok Ti hinni, hogy egy ilyen betegség egy-két óra alatt alakul ki, álmában? Ez elképesztő....

2009. dec. 18. 09:57
 7/20 A kérdező kommentje:
Plusz, idézet egy orvosi cikkből: "Vérzéses tüdőgyulladás nem alakul azonnal, és pláne nem alakul ki tünetek nélkül…és bármely infulenzavírus okozhat ilyen nagyon ritka, de súlyos szövődményt."
2009. dec. 18. 10:09
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenesetre addig míg nem tudunk biztosat 100%-osat,addig kicsit meredek kijelentés,hogy felelőtlenek a szülei...ti nem így gondoljátok?

Isten ments,hogy bárkivel is ilyen történjen,ne ítélj szerintem...

Én szégyenlem magam a helyedben.

2009. dec. 19. 17:50
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Azon a környéken lakunk, ahol ez az eset történt. A kisbaba egy többgyermekes család sokadik babája volt, nagyon alultáplált volt a korához képest, otthonában kapott tüdőgyulladást, és álmában halt mag szegényke.

A család állítólag rossz körülmények között él.

2009. dec. 19. 18:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Azt irják az egyik cikkben,hogy a csecsemök ne érintkezzenek olyannal akik nincsenek beojtva.En Szlovákiábol vagyok,ahol még eggyáltalán nincs oltoanyak.Vagyis senki sincs beojtva.Van egy 3 hetes babám és bizony nagyon félünk.Azt mondta a gyermekorvos,hogy aki egészséges azzal érintkezketünk,mivel ez a betegség olyan gyors lefolyásu,hogy ha valaki reggel elkapja annak már délután vannak tünetei.Bizony nagyon aggodunk,de a férjemnek dolgozni kell járni,nekem boltba,postá

ra stb.Ha tehetném senkit sem engednék be és ki se a csalá

dbol.Most nem tudom eldönteni,hogy okkal van gyomoridegem ettöl az állapottol,vagy pedig megy az élet tovább,kicsit az egész fel van fujva.Tudom,hogy ez most nem nagyon kapcsolodik a kérdezö kérdéséhez,de le kellett irnom.Szerintetek???

2009. dec. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!