Hogy a fenébe történhet ilyen?
Ez engem is érdekelne.
Hisz egy ilyen súlyos betegségnek csak vannak tüneteti...VALAMI!!!
Mindenesetre addig míg nem tudunk biztosat 100%-osat,addig kicsit meredek kijelentés,hogy felelőtlenek a szülei...ti nem így gondoljátok?
Isten ments,hogy bárkivel is ilyen történjen,ne ítélj szerintem...
Én szégyenlem magam a helyedben.
Azon a környéken lakunk, ahol ez az eset történt. A kisbaba egy többgyermekes család sokadik babája volt, nagyon alultáplált volt a korához képest, otthonában kapott tüdőgyulladást, és álmában halt mag szegényke.
A család állítólag rossz körülmények között él.
Sziasztok.Azt irják az egyik cikkben,hogy a csecsemök ne érintkezzenek olyannal akik nincsenek beojtva.En Szlovákiábol vagyok,ahol még eggyáltalán nincs oltoanyak.Vagyis senki sincs beojtva.Van egy 3 hetes babám és bizony nagyon félünk.Azt mondta a gyermekorvos,hogy aki egészséges azzal érintkezketünk,mivel ez a betegség olyan gyors lefolyásu,hogy ha valaki reggel elkapja annak már délután vannak tünetei.Bizony nagyon aggodunk,de a férjemnek dolgozni kell járni,nekem boltba,postá
ra stb.Ha tehetném senkit sem engednék be és ki se a csalá
dbol.Most nem tudom eldönteni,hogy okkal van gyomoridegem ettöl az állapottol,vagy pedig megy az élet tovább,kicsit az egész fel van fujva.Tudom,hogy ez most nem nagyon kapcsolodik a kérdezö kérdéséhez,de le kellett irnom.Szerintetek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!