Egy párszor már láttam ezt a képet, most hirtelen csak egyet tudtam előkeresni (de 100% hogy van több is). Ebben a kérdésben még a gyereked, most pedig unokaöcséd... http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Neked van problémád a babával, vagy miért kérded ennyiszer? Amúgy pedig aranyos gyerek.
??? ki tett fel mit?
Azon a képen ő van! Hol tudom megnézni, ki írta ki a kérdést? A nővéremnél nincs is internet!
Nem kérdeztem még róla, nem is értem ezt, de komolyan... A nővéremnél már kb. 4 hónapja nincs internet, se facebookja semmi, nekem ő mondta, mikor látta, hogy nézegetem ezt az oldalt, (kismama vagyok) hogy kérdezzük már meg, hogy mi a véleményük az embereknek a kicsiről.
Ha találtok, vagy tudtok ilyen kérdést még, akkor ide vagy üzenetbe elkülditek nekem? Köszi.
1. Az előbb még azt mondtad, hogy nem is tudod, hogy miért kérdezted, most meg már a nővéred mondta, hogy kérdezzétek meg.
2. Egy "idegen" pont ugyanazokkal a képekkel kérdezi pont ugyanazt, amit te. Egyáltalán honnan lenne meg a képe? Mi érdeke lenne? Stb. Kicsit sem gyanús.
3. Nem csak ez a két kérdés van, amiben ott van ennek a gyermeknek a fényképe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!