11/51 A kérdező kommentje:
Rendben. Hát ő sem tetszhet mindenkinek...
2014. márc. 29. 15:47
12/51 anonim válasza:
Szerintem nem. Maximum átlagos.
13/51 anonim válasza:
Buta kérdés. Mert mindenkinek más szép egy idegen kisbabában. És ha nemleges választ kapsz az rosszul esik, egyértelműen. Hisz kinek esik jól, ha a kisbabája szépségére nemet mondanak. Senkinek. Viszont a családnak attól még ő a leggyönyörűbb.
14/51 anonim válasza:
Egy az egyben olyan, mint Kovács András Péter. :D Behalok, tiszta olyan az arca.
15/51 anonim válasza:
Szerintem is gáz ilyet kérdezni, mindenkinek a sajátja tetszik legjobban (szerencsére), és a szépség szubjektív. Miért tetted fel a kérdést? Nagyon kíváncsi vagyok!
16/51 anonim válasza:
Tényleg nagyon hasonlít Kovács András Péterre. Ő viszont nekem nem tetszik, szerintem nem szép ember. Tehát meg is válaszoltam a kérdésedet.
17/51 anonim válasza:
Mint minden kisbaba, aranyos.
De egy pempers reklámba nem tenném, vagy bármilyen baba reklámba, mert nem olyan kisbabás az arca.
De persze, nagyon aranyos:-)
18/51 anonim válasza:
19/51 anonim válasza:
Szerintem nem szép, hanem aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!