21/51 anonim válasza:
22/51 anonim válasza:
Szerintem sem szép, de aranyos. :) Nekem a szeme nagyon fura, hogy ilyen "vágott".
23/51 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos! !!!:-):-)
25/51 anonim válasza:
Szerintem azok a babàk sem szépek, akiket a 21-es belinkelt.
26/51 anonim válasza:
Szerintem a kérdező babája ultra cuki:-) de valóban nem kifejezetten szép! Amit linkelt az egyik válaszoló, azok tényleg szépek!
Főleg a 2. És a 3.:-)
27/51 A kérdező kommentje:
22-es: a szeme csak akkor ilyen, amikor mosolyog. De persze, igazatok van, és mindenki válaszát köszönöm.
Itt egy nem mosolygós kép:
2014. márc. 29. 18:41
28/51 anonim válasza:
Átlagos. Nem egy kifejezetten szép gyerek.
Ahogy előttem is írták, nem egy topmodell:)
De mindenkinek a sajátja a legszebb, s egy kívülálló látja igazán, akit nem kötnek hozzá érzelmek.
Nekem barátnőm nem mondta a szemembe hogy csúnya a fiam, csak megjegyezte milyen lapos a feje, s elállóak a fülei...
Minap a rendelőben egy nő is megjegyezte, adjak a fiamra sapkát, ami leszorítja a füleit....
Szóval tényleg elállóak fülei vannak, de nekem így is tetszik:)
29/51 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: miért kérdezed?
30/51 A kérdező kommentje:
ja...nem is tudom...csak vélemények érdekelnek,nekem mindenképp gyönyörű, pedig "csak" unokaöcsém. Nem tudom...
2014. márc. 29. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!