50-55 ezer forintot szánunk autósülésre (9-25 kg). Ennyiért lehet már jót venni? Hol vennétek és milyet?
Fogalmunk sincs egyenlőre az autósülésekről, körül sem néztünk még, mert annyira nem volt eddig sürgős (7 hós a baba). Most kezdtünk el gondolkozni, hogy mennyit szánunk rá.
Milyet vegyünk szerintetek?
Köszönöm a tippeket!
Valószínűleg egy "jobbat" választunk és rászánunk ekkora összeget. Nem is az, hogy megtehetjük, hanem tényleg azt hittem, hogy kb ilyenrakon mozognak az átlagülések. Máson megspóroljuk majd. :) Szeretem a tescos pelust és szívesen adok a gyerekemre a családból örökölt kisruhákat is, hiszen otthon csúszni-mászni, leenni stb nagyon is megfelelőek.
Mi is éppen autósülés vásárlás előtt állunk. Nagyon nehéz a választás. Nekünk olyan kell majd, ami a legjobban dönthető. Szerintem ezt ti is mérlegeljétek, hogy szükséges-e nektek is, pl., ha sokat utazok, vagy ha sokat alszik autóban a baba. Mi elsősorban a 9-36 kilósokat nézzük, bár végső esetben beérjük a kisseb súlyhatárral is. Az összeget tekintve mi még egy kicsit feljebb is képesek lennénk haladni, tudván, hogy esetleg a következő gyermeknek is jó lesz.
Mi már voltunk a Brendonban, de ott az volt a baj, hogy elém raktak 3 féle lehetséges űlést, de én tudtam, hogy van még vagy 30 féle, ami az igényeimnek megfelelt volna.
Lehet, hogy elfoglalt volt az eladó, vagy pisilnie kellet, nem tudhatom. Most összeírtam az összeset, amire kiváncsi vagyok, és majd úgy állítok oda, hogy azokat mind megszeretném nézni. De majd csak karácsonny után, amikor már nem lesz bolondok háza.
Sikeres vásárlást!
16.25-ös vagyok.
Tudom, hogy nem lehet minden autóba betenni az isofixeset de az újabbakba igen és feltételezem, hogy nem 15 éves autója van a kérdezőnek ha 50.000-et szán az ülésre. Mondjuk ez csak feltételezés. Amúgy meg elmondják úgyis az üzletben sőt a kocsiba is be lehet tenni megnézni, hogy be lehet-e rendesen kötni, elfér-e stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!