Szerintetek ennyiért el lehet ezt adni?
2011. aug. 31. 21:39
1/11 anonim válasza:
mi kaptunk kompot, én bevallom a kukára raktam, ellenzem, így nem biztos nem ártott egy babának se.
mivel egy szakember se ajánlja, gondolom kevesen veszenk, illetve ha használtan akkor olcsón.
hirdesd meg 1.-ért és kiderül mennyiért menne el :)
2/11 anonim válasza:
expressz, jofogas.hu, aprod.hu, babaapro....
nekem mindegyik oldalról voltak érdeklődök mikor hírdettem a babakocsinkat, hintát.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez az ár nem sok érte. Tényleg inkább azért nem lehet kelendő, mert mostanában kb hadjárat folyik a bébikompok ellen. Pedig sokszor jó szolgálatot is tud tenni.
4/11 A kérdező kommentje:
Az én kislányomnál is sokszor jól jött:)))Szerette is,de nem hagytam benne sokáig.És nem lett semmi baja.Mostmár ügyesen lépeget így nincs rá szükség:)Megpróbálom máshol is hátha elkel.
2011. aug. 31. 21:57
5/11 anonim válasza:
Karácsony előtt hirdessd meg, 1 ft-ról indítva! Karácsonyra mindenki megvesz mindent a gyereknek, és a többség az 1 ft-os dolgokat nézi, valamint kiemelést kell rá kérni, hogy azboldal elejére kerüljön!
6/11 anonim válasza:
hirdesd meg 1ft-ról.tuti elmegy.nekem a kiságy volt így.mikor elkezdtek rá licitálni,még többért ment el,mint ahogy azelőtt meghirdettem.
7/11 anonim válasza:
Én is itt olvastam egy jó "trükköt" a múltkor. Ez az 1 Ft-os meghirdetés!:) Felteszed 1 Ft-ra, de azért adj meg egy minimálárat, nehogy potom pénzért keljen el. Meglátod mennyit ér majd meg. Nekem így sikerült eladnom a hordozókendőt, előtte 2x hirdettem, de nem kellett senkinek, majd így, ahogy az előbb írtam, sikerült túladnom rajta. Igaz kevesebbért, mint ahogy először hirdettem, de azért örültem neki így is. Sok szerencsét!
8/11 anonim válasza:
igen, a minimálár nem jó, akkor sokkal kevesebben licitálnak mint ha MNÁ nélkül hírdeted
9/11 anonim válasza:
Én az expresszen, illetve a jófogáson hirdettem szintén ABC design bébikompot. 5500ft irányárral. 1 héten belül elvitték 5ropiért!:)
10/11 anonim válasza:
Azért nem megy el,mert nem többfunkciós (nem hintás),és mert nem uniszex a színe(kisebb a vásárlóközönség).A hintásakat keresik sokan.Én ugyanennyiért újszerű,nagyon szép állapotú hintás kompot adtam el,uniszex színűt.Azt rögtön elvitték.1 ft-ra ne tedd fel,én más cuccal nagyot buktam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!