Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ennyiért el lehet...

Szerintetek ennyiért el lehet ezt adni?

Figyelt kérdés

[link]

Már egy hónapja hirdetem,de semmi:(((Vagy hol lehet még ilyesmit meghirdetni?

2011. aug. 31. 21:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

mi kaptunk kompot, én bevallom a kukára raktam, ellenzem, így nem biztos nem ártott egy babának se.

mivel egy szakember se ajánlja, gondolom kevesen veszenk, illetve ha használtan akkor olcsón.

hirdesd meg 1.-ért és kiderül mennyiért menne el :)

2011. aug. 31. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:

expressz, jofogas.hu, aprod.hu, babaapro....

nekem mindegyik oldalról voltak érdeklődök mikor hírdettem a babakocsinkat, hintát.

2011. aug. 31. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az ár nem sok érte. Tényleg inkább azért nem lehet kelendő, mert mostanában kb hadjárat folyik a bébikompok ellen. Pedig sokszor jó szolgálatot is tud tenni.
2011. aug. 31. 21:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Az én kislányomnál is sokszor jól jött:)))Szerette is,de nem hagytam benne sokáig.És nem lett semmi baja.Mostmár ügyesen lépeget így nincs rá szükség:)Megpróbálom máshol is hátha elkel.
2011. aug. 31. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Karácsony előtt hirdessd meg, 1 ft-ról indítva! Karácsonyra mindenki megvesz mindent a gyereknek, és a többség az 1 ft-os dolgokat nézi, valamint kiemelést kell rá kérni, hogy azboldal elejére kerüljön!
2011. aug. 31. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
hirdesd meg 1ft-ról.tuti elmegy.nekem a kiságy volt így.mikor elkezdtek rá licitálni,még többért ment el,mint ahogy azelőtt meghirdettem.
2011. aug. 31. 22:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is itt olvastam egy jó "trükköt" a múltkor. Ez az 1 Ft-os meghirdetés!:) Felteszed 1 Ft-ra, de azért adj meg egy minimálárat, nehogy potom pénzért keljen el. Meglátod mennyit ér majd meg. Nekem így sikerült eladnom a hordozókendőt, előtte 2x hirdettem, de nem kellett senkinek, majd így, ahogy az előbb írtam, sikerült túladnom rajta. Igaz kevesebbért, mint ahogy először hirdettem, de azért örültem neki így is. Sok szerencsét!
2011. aug. 31. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
igen, a minimálár nem jó, akkor sokkal kevesebben licitálnak mint ha MNÁ nélkül hírdeted
2011. aug. 31. 22:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Én az expresszen, illetve a jófogáson hirdettem szintén ABC design bébikompot. 5500ft irányárral. 1 héten belül elvitték 5ropiért!:)
2011. aug. 31. 23:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért nem megy el,mert nem többfunkciós (nem hintás),és mert nem uniszex a színe(kisebb a vásárlóközönség).A hintásakat keresik sokan.Én ugyanennyiért újszerű,nagyon szép állapotú hintás kompot adtam el,uniszex színűt.Azt rögtön elvitték.1 ft-ra ne tedd fel,én más cuccal nagyot buktam rajta.
2011. szept. 1. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!