Megéri ennyiért megvenni ezt a játékot?
Szerintetek?
14 hónapos a fiam, neki szeretném megvenni!
Tudom, hogy csak 1,5 éves kortól írja az eladó,de az már nincs is olyan messze?
Megér ennyi pénzt?
Vagy láttatok valahol (tesco, auchan stb..) ilyen játékot hasonló árban?
Köszi!:)
nekünk volt ilyen, nem ajánlom...
nem sok használat után már deformálódtak a kockák, szétesnek maguktól, nem lehet összerakni.
ami olcsóbb, a Tescoban kapható szintén színes összerakós kocka, az még mindig tökéletes, pedig egy ideje nyúzza a fiam.
már lassan 3 éves, mi már csak Legot veszünk neki, az aztán tényleg időtálló, de a tescos is jó.
2. vagyok
a Tescos is hasonló áron van, nem akarok hülyeséget mondani, de mintha olcsóbb is lenne egy picit.
szerintem nézzétek meg ott mennyi, nekünk ez tényleg hamar tropára ment.:(
Nekünk ilyen van, kb. én is akkor vettem, mikor annyi idős volt a fiam mint a tiéd. Először nekünk kellett építeni belőle, aztán lassan Ő is megtanulta és nagyon megszerette. Ez minőségi építőkocka, rágta, dobálta, taposta őket, de a mai napig tökéletes állapotban vannak! Inkább érdemes drágábbat venni a játékokból, hogy sokáig tudja őket használni! Ma már lego duplonk is van, de a ti korotokban ez bőven elég! Kisfiam már 2 éves.
Nekünk ilyen van, a fiam 18 hónapos, nagyon szereti. Duplónk is van, de én jobban szeretek a Clemmyken lépkedni, kevésbé fáj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!