MAC 32 darabos ecsetkészletet megéri ennyiért megvenni?
Figyelt kérdés
Ez a legolcsóbb amit találtam,kíváncsi lennék a véleményetekre,hogy megéri-e ezt megvenni.
Tapasztalat esetleg?
2011. ápr. 25. 16:08
1/8 anonim válasza:
A MAC termékek nagyon jók, mindenképpen jó befektetés szerintem. :]
2/8 anonim válasza:
ez nem eredeti MAC :S a mac ecsetek számozottak... és nyilván nem 6000 ft-ba kerülnek xD ha 32 db-os akkor az kb 50ezer körül van... ha jó minőségűt akarsz akkor eredetit vegyél.
3/8 A kérdező kommentje:
SZia!
Nem fontos hogy eredeti legyen...néztem a MAC oldalát,és 32 db ecset 149 ezer forint lenne:(
2011. ápr. 25. 17:00
4/8 anonim válasza:
de lehet, hogy ez valami 100 ft-os vacak és rád sózzák 6000-ért...
5/8 anonim válasza:
szia! szerintem ha nem fontos, hogy eredeti legyen akkor megveheted végülis :) és igen, tudom, hogy elég drága... viszont ha fontos, hogy eredeti legyen akkor vehetnél más milyet is ami olcsóbb...
6/8 anonim válasza:
szerintem sem fontos, hogy eredeti legyen
6ezerért 32 darab az nagyon jó ár, még ha nem is a legjobb minőség
én egy essence pirosítóecsetet vettem 1000(!) forintért, szóval 32 ecset simán megér 6ezret
ráadásul ha nem vagy sminkes, vagy nem igényleg a professzionális ecseteket, akkor nagyon is megéri
szerintem vedd meg :)
7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!
Köszi a segítséget,megvettem:)
Nekem csak hétvégi sminkeléshez kell,ahhoz szerintem meg fog felelni:)
Köszi!
2011. ápr. 25. 20:16
8/8 anonim válasza:
Simán megéri, Ebayen is legolcsóbban 10 ezer, pedig az sem eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!