50-55 ezer forintot szánunk autósülésre (9-25 kg). Ennyiért lehet már jót venni? Hol vennétek és milyet?
Fogalmunk sincs egyenlőre az autósülésekről, körül sem néztünk még, mert annyira nem volt eddig sürgős (7 hós a baba). Most kezdtünk el gondolkozni, hogy mennyit szánunk rá.
Milyet vegyünk szerintetek?
Szia!
Nekünk Ferráris ülésünk van és imádja a baba.
Ő is 7 hónaposan kapta. Jó magas és mindent lát utazás közben és ami nagyon fontos, hogy eszméletlen kényelmes, és a kialakítása is nagyon jó. Nekünk nagyon bevált csak ajánlani tudom. Az ára 40.000.- körűl van, attól függ hól nézed.
Hát lehet, hogy kicsit el vagyunk tájolódva az ülések terén, ami az árat illeti...
Most nézegetem és ennyiért nagyjából a legjobbak vannak.
Milyet vennétek?
(Maxi Cosi, Concord, STM stb..)
Itt elég sokfélét találsz.
Nehogymár 50ezret költs ilyenekre... mi 6ezerért vettünk használtan, semmi baja, olyan mint a linken látható második.
Lehet hogy én is elbénáztam, a Brendon outletben vettünk Concord-ot, 38 e körül volt, ott ez középkategóriás ár volt.
Az üléssel egyébként elégedettek vagyunk, elvileg végig kiszolgálja a gyerkőcöt. Ha nagyobb lesz vmi betétet lehet venni hozzá a mostani támla helyett, nem kell az egész ülést kicserélni. Lehet dönteni valamennyire, így kényelmesen alhat benne. Az anyaga nem orkános, uh nyáron nem úszik az izzadtságban a manó. És elég design-os, olyan kis Schumi-s benne a manó, bár a használat szempontjából ez mellékes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!