Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akar enni úgy a...

Miért nem akar enni úgy a babám mint eddig?

Figyelt kérdés

Kislányom ma 3 hónapos és másfél hete ha csak meglátja a cumit már elkezd ordítani. Sajnos tápszert eszik Milupa milumil 1-est. Előtte 130-160 ml-et evett váltakozva négy óránként. Most is négy óránként eszik de még a 100 ml-t is alig tudjuk beleerőltetni. A védőnő és a doktornő azt mondta hogy hagyjuk annyit enni amennyit akar, de én félek, hogy akkor elkezd fogyni. A pocija nem fáj, arra kapja a Grape Watert, a fogínye sem fáj, mert arra meg kapott érzéstelenítő oldatot, de 1x kipróbáltuk és ugyan úgy ordított, tehát nem a foga jön. Kérlek benneteket, hogy adjatok tanácsot, vagy legalább tippet, hogy mi lehet az oka és hogy mit csináljak? Amúgy nem lázas, nincs hasmenése, nem hányt még soha és egész nap jókedvű és mosolygós. De a kajálás az nem megy. Előre is köszönöm.

Még annyit, hogy két etetés között baba vizet kap, de azt nem sokat iszik csak pár kortyot. A védőnő és az ismerősök szerint túl aggódom a dolgot. Most még ráadásul meleg sincsen hogy arra foghatnám. Teljesen kétségbe vagyok esve.

2008. júl. 22. 23:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Vaószínü,hogy tényleg ele´g neki annyi amennyit eszik.Amíg nem fogy ,jó kedvü,nincsen gond.
2008. júl. 23. 06:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mostmár nem fog olyan ütemben hízni mint eddig. Valószínű, hogy kevesebbel beéri, ha nem fog fogyni, akkor semmi gond. 11 hetes baba anykája
2008. júl. 23. 07:56
 3/6 anonim ***** válasza:
pontosan ebben a cipőben járok , nekem is 3 hós a lányom, és egy hónapja megette a 120-150-et, most meg van hogy csak 100, de van h csak hatvan, mi abbahagytuk a gyüm leveket is,h nem e azért, kicsit javult a dolog, de nem sokat. Tegnap kezdtük a tejpépet, kikunyiztam a dokinőtöl,h adhassam, hátha azt jobban anné, már várom a főzelékes időszakot, mert én is elvagyok keseredve. Bár, szerencsére a súlyán nem észrevehető
2008. júl. 23. 09:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia. Az én lányom még csak 2 hónapos volt a múlt héten, de ugyanez van. Kb. a hófordulókor kezdődött. Én is eléggé el vagyok keseredve, vagyis nem tudom mire fogni a dolgot. Egy dologra tudok gondolni, hogy elég neki most a kevesebb. A kaki is kisebb mennyiségű, lehet, hogy többet hasznosít most a tápból... Mi minden nap mérjük, a súlya növekszik, ha nem fáj a pocija, akkor nyugodt és mosolygós, ezért úgy gondolom, nem lehet nagy probléma ez.
2008. júl. 23. 10:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbálj ki másfajta tápszert. Mondjuk a Humana HA1-est, lehet az a baj.

Üdv.

2008. júl. 23. 11:14
 6/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm aki eddig írt. Most kicsit megnyugodtam hogy nem csak én vagyok így, mert ez azt jelenti (legalábbis remélem), hogy nem beteg egyikőnk babója sem, csak valami átmeneti állapot lehet. A másik tápszerre való áttéréstől kicsit tartok, de meg fogom próbálni, csak várom, hogy a védőnő és a gyeremekorvos vissza jöjjenek a szabiról.

Azért ha valaki tud még javaslatokat kérem írjon továbbra is. Köszi lányok, sok sikert neketek.

2008. júl. 23. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!