Eddig Beba sensitive ha tápszert evett a babám, de már nem kapunk támogatást. Milyet vegyek neki?
Én márkafüggő vagyok. :) Mi is Bebával kezdtünk, igaz nem szenzitív volt, csak HA-s. 3 hósan a sima Beba Pro 1-es tápszerre váltottunk, akkor még ugye volt rá támogatás. Aztán mikor 6 hós lett én úgy voltam vele, hogy nem kisérletezgetek, ezt a fajtát szereti, nem okoz nála semmilyen problémát, így maradtunk a Bebánál, csak akkor már a pro 2-est vettem. Egyszer megpróbáltunk valami Milupát, de az nem akart kijönni a cumisüvegből, szegény babám csak cuppogott az üvegen, de nem jött semmi. Próbáltuk még a Lagtogent, gondoltam az is Nestlé, biztos izleni fog, hát nem izlett. :)
Úgyhogy most is Beba pro 2-est kap és ez marad már amíg tápszert is eszik. Most 11 hós.
Szia!
Mi is a Sensitive Ha-t vettük a kisfiamnak, utána nekünk sem írt már a doki, ezért a sima Beba 2t veszem azóta, a DMben 1999.- Ft, vagy a Beba Pro 2t, az kb 2299.- Ft. Most 10 hónapos a kisfiam, a 3as tápszer is a Beba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!