DM sensitive babylove popsitörlő változó minőségű?
Figyelt kérdés
Tetszik az összetétele, vettem is párszor, de mindig más! Van, hogy nagyon finom puha, vastag, nedves. Legutóbbi viszont szinte száraz (nemcsak a teteje) és nagyon durva, vékony. Nem tudom, merjek-e még venni? Jártatok már így vele?2011. okt. 3. 09:35
1/4 anonim válasza:
Én is azt használom! Még ilyet nem tapasztaltam. Biztos mindig jót vettem le a polcról! :) Viszont az utolsó pár db kendő nagyon nedves,de ezt a többi fajtánál is tapasztalom.
2/4 anonim válasza:
Amit vettél, valami miatt ki volt már száradva, lehet, hogy a csomagolás volt sérült, vagy olyan boltban vetted, ahonnan alig vásárolnak kisbabások, és így elég régiek az árucikkek.
Mi mindig DM-es popsitörlőt használunk, messze a legjobbak szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Mammut DM-ben veszem, egy csomagos, mert a dupla sosincs, mikor megyek. Nem volt sérült. :(
2011. okt. 3. 10:28
4/4 anonim válasza:
Mi is csak ezt használjuk, ilyet még sosem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!