Itt merjem hagyni a majdnem két éves kislányomat?
A helyzet az, hogy elmaradott, szegény régiójában élünk Magyarországnak, munkát nem találtam a közelünkben, Budapesten azonban már hármat is ajánlottak, ami tetszene is nekem nagyon...a város is és a munka is.
A szüleim elvállalnák hogy vigyáznak rá, amíg én dolgozom, csak nagyon félek hogy ha heti 5 napot minimum távol vagyok tőle, az őt is, engem is meg fog viselni nagyon, ráadásul olvastam az úgynevezett "patológiás gyászélményről" amit a kisgyerek minden alkalommal átél, mikor az anyja nincs vele, akkor is ha csak a boltba szalad el, mert ő nem tudja hogy visszajön az anyja illetve hogy mikor jön vissza, még nem lehet neki elmagyarázni és különben is az anyja a legfontosabb egy gyerek számára. Az hogy magammal vigyem, kizárt mert akkor dolgozni megint nem tudok tőle, ott vagyok ahol a part szakad. Nem akarom hogy ő emiatt akár egy másodpercig is szenvedjen vagy hogy esetleg maradandó törést okozzak a kis lelkében. De tény és való hogy a pénz is nagyon jól jönne amit keresnék...Szerintetek?
Nem. Anno anyukám sem ment Apuval külföldre, 3 éves voltam és fél év múlva mehettem volna utánuk.
Én sem tudnám elképzelni, hogy ezt tegyem a fiammal. Biztosan bölcsit oldanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!