Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az oldalon 1000+ ehhez hasonló kérdés létezik, de én mégis szeretném megtudni (egy kis közvélemény-kutatás), hogy ki milyen nevet választott vagy fog választani a kislányának.2014. márc. 10. 18:21
71/223 anonim válasza:
Lea Natasa, Lana Norina és Léna Nikolett :)
72/223 A kérdező kommentje:
Mindegyikük L és N, ötletes :))
2014. márc. 20. 23:07
73/223 anonim válasza:
5 hónapos picilányom Tamara Korina
(A 4 éves bátyja pedig Tamás Barnabás. Tehát van egy Tomink és egy Tamink :) )
74/223 A kérdező kommentje:
Tamás és Tamara... ez tök aranyos, tetszik ;)
2014. márc. 21. 10:55
75/223 anonim válasza:
Nekem a Mira és Korina tetszik. De még nem tudom,h kislány vagy kisiú, 16hetes kismama vagyok. :) Csak ahogy láttam sajnos a Mira nagyon gyakori, vmi ritkát szeretnék. A Korinával pedig az a baj,h október 22 a névnapja, a picúr pedig szeptember 10ére van kiírva. Lehet nem örülne,h 1 hónap van a szülinap+névnap között...nem tudom, ti figyelitek ezt??? M.K. a párom és az én monogrammom, azért is lenne jó a Korina :))
76/223 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok boldogságot! ;)
Nekem a két név közül a Korina tetszene jobban. Szerintem néhány évig biztosan nem fogja zavarni, hogy ilyen közel van egymáshoz a két ünnep (bár egy hónap azért elég sok idő). Valószínűleg jobban érdekli majd a torta és a születésnapi/névnapi ajándék :D Az én születésnapom és névnapom között 24 nap a különbség, soha nem zavart.
2014. márc. 28. 19:10
77/223 anonim válasza:
Miléna (: de nekem még tetszenek a Kíra és Zoé nevek, de párom leszavazta őket, így találtuk a Milénát, ami különleges is és nem tucat név (én konkrétan 1 embert ismerek ezzel a névvel, meg itt láttam az egyik hozzászólónál, hogy így hívják a lányát)
78/223 A kérdező kommentje:
Tényleg szép és különleges név, nem túl gyakori. Jó választás volt ;)
2014. márc. 29. 12:44
80/223 A kérdező kommentje:
Hedda, nagyon szép és különleges :)
2014. márc. 29. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!