Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az oldalon 1000+ ehhez hasonló kérdés létezik, de én mégis szeretném megtudni (egy kis közvélemény-kutatás), hogy ki milyen nevet választott vagy fog választani a kislányának.2014. márc. 10. 18:21
61/223 anonim válasza:
Az én kislányonat Mira Viktóriának hívják :) van egy kis pocaklakóm is, akinek még nem tudjuk a nemét, de ha lány akkor ezek listásak: Zoé, Norina, Enikő
62/223 A kérdező kommentje:
Nem győzöm megköszönni mindenkinek, hogy válaszolt a kérdésemre és ez természetesen azokra is vonatkozik, akik ezután jönnek. Tényleg szuper neveket írtatok. Babaváróknak sok boldogságot kívánok! :))
61-es: ezek közül a nevek közül (bár tudom, hogy nem kérdezted) nekem a Zoé és az Enikő tetszik, a Norina nem az én ízlésem de az is szép.
2014. márc. 20. 20:47
63/223 anonim válasza:
Lányom neve Lilien Anna (Anna édesanyám után)
64/223 A kérdező kommentje:
Lilien név is aranyos. Ha két lányom lenne, akkor a másodiknak én is Annát szeretnék.
2014. márc. 20. 21:07
66/223 anonim válasza:
Petra a kislányom. Ha lesz majd következő és kislány lesz, akkor amik biztosan rajta lesznek a listán: Laura, Lilla, Luca, Eszter, Csenge. Fiúnevek közül a Máté, Patrik, Álmos és a Hunor tetszik. (Bár ez nem volt a kérdésben. Szóval bocsi, ha zavar, hogy leírtam. )
67/223 anonim válasza:
Abigél, akit úgy becézünk, hogy Ebi
68/223 anonim válasza:
Luca Sára (Sára a nagymamám után). De nagyon tetszik a Rebeka, a Laura, és a Liána is (Lia). Sajnos a párom a Lucán kívűl mindent leszavazott. (szószerint, neki csak ez az egy név tetszik...)
69/223 A kérdező kommentje:
66-os: fiúnevek is jöhetnek nyugodtan, azokra is kíváncsi vagyok. A felsoroltak például tetszenek, főleg a Patrik és a Hunor.
Abigélt én nem adnám, de a regény és a sorozat miatt közel áll a szívemhez.
Laura, Lilla, Lia (csak így röviden), ezek is nagyon jók.
2014. márc. 20. 22:16
70/223 A kérdező kommentje:
Szabó Magda regénye természetesen, oda akartam írni de lemaradt :)
2014. márc. 20. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!