Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az oldalon 1000+ ehhez hasonló kérdés létezik, de én mégis szeretném megtudni (egy kis közvélemény-kutatás), hogy ki milyen nevet választott vagy fog választani a kislányának.2014. márc. 10. 18:21
51/223 anonim válasza:
Fruzsina,Doroti,és a legkisebb Amira
52/223 anonim válasza:
(Kiss) Amira Emília és Szofia Laura :)
53/223 A kérdező kommentje:
50-es: Vanda Eszter - így együtt még nem találkoztam ezzel a két névvel, nagyon vagány párosítás, tetszik :)
Meg persze a másik két válaszolónak is köszönöm (szintén gyönyörű nevek), küldtem a zöld kezeket :)
2014. márc. 14. 14:47
54/223 anonim válasza:
Az én lányom Szofia Viktória, ha lesz egyszer tesó, akkor, ha lány Csinszka lesz, ha fiú, akkor Milán Gábor
55/223 A kérdező kommentje:
Nekem is az egyik kedvenc nevem a Milán. Csinszka nekem egy kicsit túl különleges, de tetszik hogy divatba jött ez is meg a Léda is (Ady után szabadon) :)
2014. márc. 14. 16:49
56/223 anonim válasza:
Izabella, Lilla nagyon tetszik nekem, fiúban meg a Dániel, Lőrinc és a Máté :)
57/223 anonim válasza:
Sára a nagyobb a kicsi Bíborka.
a 3.ha lány lett volna Lelle lett volna de fiam lesz aki Soma lesz:)
58/223 anonim válasza:
Emily a kisebb,a nagyobbik Katherine (Amerikaban elunk :)).
60/223 anonim válasza:
:) látom sokan vagytok, de gondoltam megírom én is. nekem még pocakomban van a baba, és kisfiú, de amíg nem tudtuk addig kislánynak az Emília Doroti lett volna, de így Adrián Attilánk lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!