Mi legyen a fiam második neve? Ti mit adnátok?
Az első Ruben lesz, mindenféleképp (nem kérek véleményt) de nem tudom, hogy mi legyen a második.
Kislányom Loren Lilien:)
Minek még egy név? Nem Dél-Amerika ez!
Most még oké, de mi lesz később mikor egyszer csak meg akar nősülni, és olyan kacifántos nevű hölgyeménnyel hozza össze a sors, hogy csak -né lehet?
Bocsi, de én is egy ilyen anyai "botlás" miatt szívtam meg a férjes nevem viselését. Szörnyen hangzott volna és marha hosszú. Így lettem -né. :(
Miért? A Ruben szép. Hittanon úgy tanultuk, azt jelenti, "nézd, egy fiú".
Ha követjük azt a mintát, amit a kislányodnál, akkor R kezdetű, N végű, három szótagú nevet keresünk.
Ilyenek:
Radován
Robinzon
Rodion
Ha nem muszáj, hogy a fenti három egyszerre teljesüljön, akkor a Richárdot vagy a Roderiket választanám.
Innen szemezgettem: [link]
Köszönöm az eddigi válaszokat!
# A Lénárd nagyon tetszik, csak mivel én Léna vagyok így nem adom a gyerekemnek. :)
#5 Amerikában élünk, nálunk az egész családban divat a 2 keresztnév.
#6 Szerintem is szép a Ruben :) , de sokan furán tekintenek rá. Igazából a 'n' végződés véletlen. A Roderik esélyes. Köszi az oldalt, nézegettem, találtam sok jót! :)
Az en fiaimnak is 2 neve van megsem Del-Amerikaban elunk (hanem Eszak-Amerikaban :D )
A Ruben nagyon szep nev, ocsemet hivjak igy de neki nincs masodik neve.
A fiaim amugy Erik Tibor es David Mark neveket viselik. Tervben van a harmadik baba , ha O is fiu lesz akkor Patrik Aron lesz a neve.
Az Aron-t a Ruben melle es eltudom kepzelni csak az Aront itt Aaronnak irjak (irtad,hogy Amerikan eltek) meg a Mark-ot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!