Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
179: Lilla, Léna, ezek külön-külön is tetszenek nekem. Persze együtt még szebb :)) A fiad neve(i) is szuper(ek).
180: ízlések és pofonok :D Lehet hogy ha egyszer eljutsz addig a jövendőbeli feleségeddel a névválasztásig, az majd másnak nem fog tetszeni. Amúgy értem mire gondolsz, néha én is csak pislogok, mikor egyik-másik kérdést olvasom ezzel kapcsolatban. Ez van, túl unalmas lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene.
183: mindkét név szép, nekem inkább az Emma tetszene. Nem akarok senkit megbántani a véleményemmel, de nekem az ilyen Mira, Kíra és ehhez hasonló divatnevek nem jönnek be. Ettől függetlenül nem győzőm hangsúlyozni, hogy ízlések és pofonok :) A Patrik és a Noel is tetszenek, a Noé nem annyira.
184: nagyon sajnálom :( Gyönyörű nevet választottatok, remélem ha eljön az ideje, lesz majd viselője :)
185 és 86: ahogy látom itt pedig a Zsófia a közös pont. Köszönöm nektek is a válaszokat! ;)
187: nem szokványos nevek.... érdekes
188 (vagy 176): nem általánosságban érettem a kapósságot, azért írtam mert előtted is valaki ezt szeretné második keresztnévként adni, ha erre esik a választása :))
Kérdező!
Köszönöm a részvétnyilvánításod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!