Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
Nekünk fiunk lett, tesója sajna nem lett, mert nem jött össze, most meg már kiöregedtünk így nem vállalunk több gyereket, így szegény egyke lesz, pedig 4-5öt akartunk.
Na mindegy ha lányunk lett volna Szamóca Abigél lett volna.
150: Gratulálok a kisfiúhoz! A lányod nevéről meg már többször is kifejtettem a véleményem, úgyhogy arról már nem írok semmit :D
151: Gyönyörű név az Írisz, szerintem különleges, tetszik.
152: Köszönöm, én is valami ilyesmit próbáltam szűkszavúan megfogalmazni, de neked sokkal jobban sikerült. Mélységesen egyetértek veled :)
153: Neked is gratulálok! A három névből kettő elég érdekes, ha szerény véleményemet megoszthatom, akkor én a Linett Olíviát választanám :)
154: Sajnálom, hogy már nincs lehetőségetek még több gyereket vállalni. Azért egykének lenni sem olyan rossz, így legalább minden figyelem és szeretet egyvalakire összpontosul. Az is aranyat ér :) Abigél név nekem is tetszik, Szamóca az én ízlésemnek kicsit extrém.
155: Jázmin névről ugyanaz a véleményem, mint amit fentebb Íriszről írtam.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!