Mi a neve/mi lesz a neve a lányodnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az oldalon 1000+ ehhez hasonló kérdés létezik, de én mégis szeretném megtudni (egy kis közvélemény-kutatás), hogy ki milyen nevet választott vagy fog választani a kislányának.2014. márc. 10. 18:21
172/223 A kérdező kommentje:
Mindkettő szép :)) Dorka aranyos mint becenév, nekem Dóraként jobban tetszik.
2014. júl. 2. 18:35
173/223 anonim válasza:
Nekunk is kislanyunk lesz, de meg nem tudunk donteni a nevek kozul. Aisa, Boyana, Thetis es Anriette az eselyes, a parom angol egyebkent.:)
174/223 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot nektek! Az Aisa a legszimpatikusabb, a többi az én ízlésemnek túl extrém. De ettől függetlenül a maguk módján persze szépek :)
2014. júl. 2. 22:40
175/223 anonim válasza:
Két neve lesz: Emma Viktória, vagy Emma Gabriella, még nincs eldöntve:D
176/223 anonim válasza:
Nekünk Kamilla Viktóriánk lesz,ha lány lesz.Még nem tudjuk a nemét. :)
178/223 A kérdező kommentje:
175: Gratulálok! Halkan és zárójelben jegyezném meg, hogy én az Emma Viktóriát választanám.
176: Neked is sok boldogságot! Úgy látszik, hogy a Viktória kapós név lett ;) A Kamilla illik hozzá.
177: Szintén nagyon szép név és talán nem is túl gyakori.
2014. júl. 9. 21:23
179/223 anonim válasza:
Az én kislányomat Lilla Lénának hivják a kisfiamat Gergely Zsoltnak
180/223 anonim válasza:
Úristen, milyen nevek vannak, egy-két gyereket nagyon sajnálni fogok... Nem tudom mi lesz a neve, a feleségemmel (ha lesz:D) közösen döntünk majd, ha lány lesz akkor az ő szava fog jobban számítani. Ha fiú, szeretném ha vinné tovább a nevem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!