Idegbeteg anyuka, létezik ilyen?
Vegyél 1 doboz Hova-t.Reggel délben 1 szm és hidd el sokkal nyugodtabb leszel.Gyógynövény úgyhogy nem ártassz vele.
2 kisfiú anyukája
Létezik anyám...
Siratja saját magát..
Magában beszél...
a két testvéremet én gondozom...
na igen ő az..
aki pedig csak a jóra int az nem idegbeteg (:
igen, én is az vagyok, pl ma hajnalban, amikor a vihar miatt 2 órát át 2 percenként ébredt a gyerekem, majd pelenkázás közben körbepisilte a szobát 4-kor. miután rendbetettem, felmostam, elaltattam, gondolhatod, milyen idegállapotban voltam. ja 6-kor kelt persze:(((
és a 30 fok se segít, meg a bezártság.
hát én anyámtól örököltem, nem akarok olyan anya lenni mint ő volt, de sokszor kijön rajtam is:((
magne b6 ot is szedtem, az a eszarom tabim:)
beveszem és beleszarok mindenbe, akkor jó napjaink vannak
de ki tud készíteni a 8 hósom, ha nem tudom mi baja, meg csak nyűglődik meg szenved...ha tudnám, hoyg a foga, vagy akármi...de semmi....csak szenved...utálom(mármint ha nyűglődik)őt imádom:)
Hát igen, van.
Bár én nem tartozom ebbe a kategóriába kimondottan, mert inkább összeszorítom a fogam, mint hogy a gyereken vezessem le a feszültséget. De mikor a párom ordított a fürdőből, hogy vigyek törölközőt, ezzel egy időben elkezdett csörögni a telefon, a gyerkőc elkezdett torka szakadtából ordítani és az autónk riasztója is bekapcsolt azt mondtam, hogy ez nem létezik!!!! Mindezt 2 óra alvás után. Én szedek magnéziumot, talán kicsit jobb, de kell neki idő, mire hatni kezd. Egyébként szerintem minden anyukának van olyan, hogy annyira felidegesíti magát, hogy a fejét a falba verné(mármint a sajátját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!