Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinél akkor jön a...

Mindenkinél akkor jön a védőnő, amikor akar?

Figyelt kérdés
Azt mondta, ez a hivatásával jár, nem tud előre tervezni és amúgy is a valóságot kell látnia, nem vendégségbe jön. Tényleg mindenkihez csak úgy bemennek bejelentés nélkül?
2014. márc. 3. 10:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Istennek hála, felénk ez nem szokás (Székesfehérvár). Már 4 védőnőnk volt, de mindegyikkel előre egyeztetett időpontokban szoktunk találkozni, akkor is, ha ők jöttek hozzánk, és akkor is, ha mi mentünk a rendelőbe.

Konkrétan akkor beszéljük meg a következő időpontot, amikor találkozunk (igen, sokszor egy vagy több hónappal előre), bevéssük a naptárba, ahhoz tartjuk magunkat, ha egy mód van rá.

Szerintem nekik is könnyebb ilyen rendszerezetten dolgozni, mint ha káosz van a körzetükben.

Másrészt én ki sem nyitom az ajtót, ha épp szoptatok, vagy ellátom valamelyik gyerekemet a három közül (mind kicsi és itthon van még velem), peluscsere, öltöztetés, etetés, miegymás, valami mindig van, s ha alszanak, kikapcsolom a telefonokat is, nem zavarhat senki. Szóval nálunk igenis fontos, hogy előre tudjam, mikor mi van, és ha valaki jönne hozzánk, akkor igyekszem ahhoz igazítani a dolgokat. Na még tudnék írni, de épp felébredt a baba.

2014. márc. 3. 10:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem mindig telefonál pár nappal a tervezett látogatása előtt. Megbeszéljük, hogy melyik nap, hány óra körül felelne meg mindkettőnknek és akkor jön. Még soha sem állított be megbeszélés nélkül, sőt, még egyszer sem említette, hogy egyébként így kellene eljárniuk. Úgy látom, védőnőtől függ.
2014. márc. 3. 10:49
 13/23 anonim ***** válasza:
nálunk mindig megmondja, hogy mikor jön. Elég sokszor pórul járna, ha csak úgy jönne, sokszor itthon sem vagyunk
2014. márc. 3. 10:50
 14/23 anonim ***** válasza:
Hozzánk nem jár. Egyszer volt szülés után, azóta kb 3-szor láttam mert az irodájában sincs bent soha, a kötelező vizsgálatokat is egy asszisztens végzi de elég trehány módon. Ha nem vinném a gyereket félévente, észre sem vennék...
2014. márc. 3. 10:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk is váratlanul jött mind a kettő (Székesfehérvár). Szerintem egyáltalán nem érdekli, ha éppen van egy halom mosatlan edény a konyhában vagy épp rendetlenség van.
2014. márc. 3. 10:58
 16/23 Baranka ***** válasza:
Az előző védőnőnk nem szólt soha ha jött, vagy itthon talált vagy nem. A mostani egy imádnivaló, tündéri védőnő mindig szól ha jönne. Nagyon sokat segít nekünk legyen az bármi.
2014. márc. 3. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is mindig egyeztet időpontot, beírja a kis noteszába és kb akkor is jön, egyszer jött, 1,5 órával korábban, nem voltam itthon, megvárt. Na azért akkor volt egy kis rendetlenség, mert bekalkuláltam, hogy még lesz időm összerámolni.
2014. márc. 3. 11:45
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindig megbeszélünk egy időpontot. Már lemondtam volna, ha nálunk az lenne a szokás, hogy beállít. De nem teszi, hála Istennek.
2014. márc. 3. 12:38
 19/23 anonim ***** válasza:

Ket vedononk volt eddig, mindketto elore egyeztetett idopontban jott.

Micsoda hulyeseg, nem a rendorseg, hogy rajtunk ussunk, mi meg meghunyaszkodva pislogjunk :0

Rend van nalunk, nem felek a varatlan latogatoktol. De tobb gyerek, egyikert ide kell rohanni, a masikert oda, raadasul nem csucsulunk itthon egesz nap, jatszoterre, boltba, foglalkozasokra stb re is jarunk, megis kinek lenne az jo, hogy 10-bol 8-szor itthon sem vagyunk, ha csak ugy idejon, anelkul hogy elore szolna? Olyan volt, hogy a kornyeken volt, felhivott, itthon vagyunk-e, mert akkor beugrana, mashol lemondtak - es igy jott. De az, hogy sose lehessen tudni mikor jon, ez oltari hulyeseg szerintem.

Ha szoptatok amugy en sem nyitom ki az ajtot varatlan vendegnek.

2014. márc. 3. 13:39
 20/23 anonim ***** válasza:

10:32-es, én is pont ilyen vagyok, mint Te!!! :-)

Egyébként nálunk 2 védőnő volt eddig (debreceni vagyok), mindkettő előre megbeszélt időpontban jött/jön. Én nagyon nem szeretem, nekem még semmi újat nem mondtak, számomra felesleges ez az egész. Lemondanám, ha nem lenne ennyire macerás.

Ha pedig komoly baj lenne, úgyis orvoshoz viszem inkább.

2014. márc. 3. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!