A védőnő fel akar jelenteni minket?
Ez de egy tirpák!
Már pedig azt fogja gondolni, hogy ezért váltjátok le. Nem tudom mi lenne a helyes. Nincs ez a dolog valahol leírva a kicsi kartonjára, vagy valahol? Ti szavatokra mit reagál?
Te is megfenyegetheted rágalmazásért!
Le tudjátok cserélni a védőnőt? Nálunk körzeti van és azt nem lehet váltogatni, a lakóhelyünk szerint illetékeshez kell járni.
Beszélj vele lehetőleg higgadtan, és javasold, hogy kérdezze meg a gyerekorvosotokat.
Ő már biztos többször látta a picit meztelenül, és tudja, hogy ez nem zúzódás.
Esetleg kérdezzen rá az elődjénél.
Amúgy a szakmai hozzáértését kérdőjelezi meg, (ő, a sajátját), ha nem tud különbséget tenni a kettő a között, bár ezt nem feltétlen dörgölném az orra alá.
Legfeljebb megfigyel, és akkor mi van?
A feljelentéshez is szüksége lenne orvosi látleletre, és ha a doki nem kegyelemkettesekkel szerezte a diplomáját, akkor nagyon ki fogja röhögni.
Ez meg már legyen az ő baja.
Gondolom, többet járt ez is a suli mellé, és azt is főleg illuminált állapotban, ha nem látja, hogy ezek vérerek, és nem a szövetek sérültek, ahogy az egy zúzódásnál lenni szokott. Nem mellesleg az pár napon belül zöldes, aztán sárgás, míg a baba pocakján a kék árnyalat nem fog változni.
Hül.ye pi.csa... Ne törődj vele. Igyekszik fontoskodni, de úgy látszik, szüksége van néhány negatív tapasztalatra is. :D
Szia!
Engem személy szerint nagyon felháborítana, ha ilyet gondolnának rólunk, főleg ha jól látszik, hogy nem belilult, hanem az erektől kékes színű a hasa. Egy védőnőnek illene különbséget tennie... Én szólnék a felettesének a dologról, beszélgessen már el vele szakmailag és emberileg is, hisz nem úgy viselkedett ahogy egy védőnőnek kéne.
Szia!
Nekem a doktornénije mondta h verem a kislányomat. Olyan 6hónapos lehetett a lányom mikor elvittem hozzá, mert egy barna folt jelent meg a mellkasán és egyre nagyobb lett. Mikor meglátta egyből megkérdezte h "verjük ezt a gyereket?". Ott volt a védőnőnk is. Én totál lesokkoltam és mondtam h "dehogy". ÉS elkezdte nyomkodni a bordáit, gondolom nézte h eltörtük e. És a végén kijelentette h az egy anyajegy és vigyük el bőrgyógyászhoz. Semmi "elnézést" vagy valami. Én meg vagy egy hétig nem tettem túl magam ezen.
Rá pár hétre jött a védőnő a szokásos havi látogatásra és mondtam neki h "remélem h nem gondoljátok h verjük?" és mondta h "dehogyis de ebben a mai világban már nem lehet tudni" és elmesélte h a doktornő és az ő kötelessége ezt megnézni és megkérdezni. Mondtam neki h jó sok álmatlan éjszakát okozott nekünk ezzel...
Én azt tanácsolom neked h beszélj te is a védőnőddel és mond el neki h születése óta ott vannak azok az erek és h téged ez nagyon bánt h ő azt gondolja h veritek. De válthatsz védőnőt is, ha neked nem szimpi és nem tudjátok ezt megbeszélni. Ahhoz h bármi ügy legyen ebből több vizsgálat is kell arról h vered a gyereket és ha el is juttok odáig akkor is bebizonyosodik h csak erek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!