Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnő fel akar jelenteni...

A védőnő fel akar jelenteni minket?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk tanácsadáson ahol új védőnő fogadott minket. A kisfiam hasánál van egy olyan rész ahol nagyon vékony a bőr és látszódik az ér, illetve több érnek a színe, ami kékes beütésű, mintha zúzódás lenne, de születése óta így van. Erre tegnap kitalálta, hogy mi biztos verjük a gyereket és nagyon fog minket figyelni, még egy folt és feljelent. Most cseréljem le vagy várjak? Nem akarom, hogy azt higgye tényleg verjük a babát és ezért megyek máshoz, mert ő észrevette. Valami ötlet?
2011. máj. 31. 08:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem fia eléggé béna kisgyerek volt a saját szememmel láttam, hogy milyen lehetetlen helyzetekben képes elesni és össze-vissza törni magát (néha a saját lábában, vagy álló helyzetből borult fel, nem egyszer én ugrottam oda és szedtem össze). ŰEnnek megfelelően nem sok ép bőrfelület volt rajta, egy merő zúzódás volt.

Na, őket is nem egyszer jelentették fel, hogy bántalmazzák a gyereket. De mondták, hogy semmi gond, az orvosi látlelet úgyis igazolja, hogy a gyerek kétballábas. Rendre így is lett. Most már 7 éves és kinőtte ezt.

2011. máj. 31. 10:54
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább örülni kellene annak, hogy ilyen dolgokra is felfigyel... mert ha valóban nem bántalmazás okozta sebről/foltról van szó, akkor nincs mitől tartani, nem igaz? Szó se róla, engem is nagyon bántana egy ilyen megjegyzés, de gondoljunk bele abba is, hogy ha a védőnő és az orvos nem figyelne, akkor azokon a kisgyerekeken, akiket ne-adjisten tényleg bántalmaznak, ki segítene?
2011. máj. 31. 13:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem volt időm végig olvasni amit eddig írtak, de én azt gondolom, ezt úgy előzheted meg ha ti léptek előbb, és a védőnőt "jelentitek fel". Persze nem szó szerint, hanem az önkormányzatnál vagy valahol, nem tudom hol laksz, hogy van nálatok. Nekünk is volt problémánk a miénkkel és párom azon nyomban telefonált az önkormányzathoz, ahol megadták a fővédönő számát, és jól megdorgálta a miénket, azóta édes-kedves-bájos :), szerencsére ritkán jön.
2011. máj. 31. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó! Válaszadás előtt lehet, hogy jobban tetted volna, ha mégis beleolvasol a kommentekbe.
2011. máj. 31. 13:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves 13:51-es! Érdekes dolgot írsz. Ezek szerint fel kellene jelenteni, mert a munkáját végzi? És ha esetleg e miatt a következő gyanús esetben nem mer lépéseket tenni, és egy másik kisgyereknek baja esik?

Nem hiszem, hogy egy szülő sértődöttsége előbbre való lenne a védőnő körzetében élő gyerekek biztonságánál.

2011. máj. 31. 14:17
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat!

Eszem ágában sincs nekem feljelenteni őt pont azért amit az utolsó hozzászóló is írt.

Tudom, hogy csak a munkáját végzi és talán a kérdést is felesleges volt kiírni csak valamilyen szinten felzaklatott a dolog, de mint mondtam főleg a stílusa meg a fenyegetése.

Nincs sehova feljegyezve ez a folt, kikértem a kartont akkor pont emiatt, de nem volt beleírva semmi erről ami persze még jobban "felbosszantotta" a védőnőt. Mindegy, remélem nem tesz semmit, megjön az orvosunk és tisztáz minket. Nem az, hogy félek, mert nem találnának semmit, de most ez a hercehurca kinek hiányzik?

2011. máj. 31. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!