Normális, hogy az én babám 180 ml-t eszik egy-egy alkalommal és van hogy még ez is kevés neki?
Figyelt kérdés
Másnak is van ilyen nagy étkü gyermeke, mint az enyém? Lehet, hogy most érte el azt a kort, hogy hirtelen sokat fejlődik? Most 9 hetes. Félek, hogy túl etetem. Dehát a hasa nem fáj utána, csak sírdogál egy óra múlva megint a kajáért. Sajnos a cicimből nem tud enni, lefejt tejet kap üvegből.2008. júl. 22. 11:19
1/9 anonim válasza:
Szia.Hát jó étvágya van.Ha nem fáj a hasa,nem baj,csak lehet több lesz a súlya. Az én babám 5 hónapos és 6 kg.Az tény hogy valamikor jobban hízik,valamikor meg nem.Nálam is volt hogy egy hét alatt csak 7dkg hízott,a köv.héten megtriplázta.Legfeljebb próbálj egy picit kevesebbet adni neki(kb.120-150)és többször. Jó babázást!
2/9 anonim válasza:
SZia!
Az anyatejtől nem tud "bezabálni" a kicsi. Az én picilányom 4 hónapos és a születéskor eszegetett 30-70 ml-t, azóta 150-250 ml az adagja. Az a lényeg, hogy szépen fejlődjön. Ne zavarjon, ha a combja akkora mint a popsija, majd lemozogja, ha mászik. Annyit adj neki, amennyit kér.
Kellemes babázást.
Üdv.
3/9 anonim válasza:
Az én 8 hetes babám, tápszerből 130 ml eszik, és van úgy, hogy sokszor még teázik is mellette rendesen 40-50 ml! Úgy, hogy nem csak neked nagy étkü a babád!
Ha félsz, hogy túl etetted, akkor inkább kináld meg csecsemőteával, vagy babavizzel két ettetés között!
Jó babázást
4/9 anonim válasza:
Mi kb. 6hósan ettük ennyit!!! Így kifogod tágítani a pici gyomrát. Szerintem azért is sír 1óra után! Védőnő,gy.orvos mit mond erre?
5/9 A kérdező kommentje:
A gyerekorvos azt mondta, hogy ha kevés neki és csak ennyi van a cicimbe, keverejek még neki tápszert. De amúgy látom rajt, hogy éhs. Cuppog, az ökle a szájában és a cumiját ezerrel szívja be.
2008. júl. 22. 13:23
6/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is volt így! Igény szerint etesd a kicsit!!!! Az anyatejből tényleg nem tud bezabálni.
7/9 anonim válasza:
Azért kellet lepontozni a korrekt válaszomat,mert a másikétól különbözik és nem azt írtam amit látni akartál?
8/9 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senki válaszát! Köszi mindenki véleményét!
2008. júl. 22. 19:12
9/9 anonim válasza:
Hát akkor bocsi! De akkor attól kérdem aki valóban lepontozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!