Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit eszik az egy év körüli...

Mit eszik az egy év körüli babád és mennyit egy-eegy alkalommal?

Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam reggelire meg vacsira még tápszert kap, mert különben hisztis, abból 200ml-t, de nem mindig esszi meg. Ebéd az bébiétel, egész üveggel. Uzsonnára meg 120ml tejpép meg gyümi. :)
2011. júl. 11. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém tejmentes diétán van, tápszert nem eszik. Reggel 7-8 között ébred, akkor mindig kenyér a reggeli, egy nagy szelet, vagy két kisebbnek a közepe, lekvárral. Aztán amikor kiszáll az etetőszékből, még elkuncsorogja a héját is, azt már egyedül eszi. Tízórai két szem barack, vagy alma. Ebéd mindig valamilyen főzelék hússal, villával törve, abból elég sokat megeszik, szerintem olyan 350 ml körül. Uzsonna vízben főtt gríz gyümölccsel ízesítve, ebből is hasonló mennyiség. Vacsorára pedig újra húsos főzelék. Napközben rágcsál kölesgolyót, valamint mióta rájött hol a kenyér, állandóan rájár, két evés között. Így az egész lakás tiszta morzsa:) Amúgy nem kövér, mert 78 cm és 10 kg.
2011. júl. 11. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Reggel,este tápszer változó mennyiségben.Velem együtt még reggelizik a tápi után.Ha sokat evett elmarad a tízórai,amúgy gyümölcs.Ebédre egy kistányér "mi ebédünk" vagy üveges.Uzsonna gyümölcs joghurttal.Vacsi hideg,pl.egy nagy szelet kenyér felvágottal,májkrémmel,sajttal.Vagy tejpép kb.160-180ml.
2011. júl. 11. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még naponta 2-3 alkalommal szoptatok napközbe. Reggeli cici, utána gyümölcs. Ebéd vagy azt eszi amit mi, vagy amit Anyukám hoz (bölcsibe dolgozik) vagy üvegest. Délután 1 krémtúró és kölesgolyó, buláta, vagy kuki. Este a cici előtt kap vagy üvegeset, vagy halkrémes, esetleg tojáskrémes kenyeret. (én csinálom) Amúgy a túró rudi is menő (csoki az enyém :D) Most adom Neki a tejet, de nem nagyon van oda érte. :S
2011. júl. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!