4 hónapos babám miért sír állandóan az új babakocsiban?
Kb 1 hete vettünk neki új babakocsit. Eleinte elvolt benne, nézelődött aludt. Még tegnap is. De mikor jöttünk hazafelé már kézbe kellett hozni mert annyira sírt. A mai séta meg fuccsba ment, 10 perc után felkellett jönni úgy sírt.
A doki mondta hogy nő a foga. Nem tudom lehet e a kettőnek közeegymáshoz.
Amúgy az új kocsivan több helye van. Fehér a belseje a réginek rózsaszín volt.
Lehet, hogy szokatlan neki.
De az is lehet, hogy tényleg nő a foga és enyinkor az íny és a kis fog gyökere olyan érzékeny lehet, hogy ha hidegbe (a megszokott környezetnél hidegebbe) kimegy az ember, akkor az fájhat.
Nekem pl. a tejfogak váltásakor volt állandóan ilyen problémám, hogy a fütött lakásból kilépve éles fájdalmat éreztem a növő fogaim helyén. Ez nagyon ritka de van ilyen és lehet, hogy ezért sír.
Lehet hogy fél a túl nagy helytől. Vagy lehet hogy az irány nem tetszik neki.
Az én lányom négy hónapon át ordított minden egyes sétálásnál, aztán meguntam és hordoztam. Majd megint beletettem a kocsiba, amikor már fejjebb emeltem a támlát, és menetiránynak fordítottam, azóta nem nagyon volt gond a kocsival.
Mikor megvettük elvolt benne egy darabig. Ha kivesszük nem sír. Lehet megpróbálom én is ahogy az utolsó írta hátha nézelődik.
Köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznosak voltak.
Szia!
Megoldódott végül a babád és a babakocsi viszonya?
Én most írtam ki egy kérdést, nálunk 1,5 hónapja megy a sírás a kocsiban!!! 8 hónapos a fiam és teljesen tanácstalan vagyok...
Gondoltam megkerdezlek téged, h ha megoldódott a.dolog akkor mit tettetek h jobb lett a babának?
Szia. Pont most olvastam a kérdésed.
Hát igazából vagy elvan vagy nincs. Az utóbbi pár napban egyszer volt hogy ki kellett venni egyszer meg h 4 órát is aludt bent. Én a melegre tippelek vagy nem tudom. Szóval vagy kézben hizom haza a 9,5 kilós babámat vagy nem :)
Köszönöm az érdeklődést.
A te kérdésedre pedig fogadd meg a védőnő tanácsát hátha segít.
Sok sikert.
köszi, ma nagyon jót sétáltunk, kendővel! :)
majd jövő héten megpróbálom a kocsit, addig meg hordozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!