Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állandóan a gyerekem súlya...

Állandóan a gyerekem súlya körül forog mindn gondoltaom, amióta csak megszületett. Normális ez?

Figyelt kérdés
Elmúlt 7 hónapos és még nincs egészen 7 kg. Nagyon bánt. Pedig eszik rendesen. Sokat mozog és lehet, hogy a gének a "ludasak", mert apukája is magas és elég vékony.
2009. dec. 12. 11:54
 1/7 A kérdező kommentje:

*minden gondolatom

Elnézést!

2009. dec. 12. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

nyugi. én is így voltam ezzel. kb. 8 hós korára volt annyi kiló, amennyinek az orvosi táblázat szerint lennie kell. addig nagyon bántott a dolog. ma meg már pont a fordítottja igaz! :) Kicsit több kiló, mint kellene:)

belinkelem neked:

[link]

2009. dec. 12. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha kiegyensúlyozott, nem sírós ne foglalkozz vele, a babák nem egyformán fejlődnek.

Tudod mi a nem normális? Ismerősöm kisfia 5 hónapos és 9!!! kg, mert tömik.Sír=evés. A baba még az oldalára sem tud fordulni, a többiről ne is beszéljünk. És ők ezt tartják normálisnak.

2009. dec. 12. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nem vagy egyedül. Én is állandóan a súlya meg a gyarapodása miatt aggódtam, mert súlyra mindig épp hogy elérte minimumot, viszont hosszra mindig nagyobb volt mint az átlag. A babszoba.hu-n van ilyen személyre beállítható görbe súlyra hosszra stb..
2009. dec. 12. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 kg volt ennyi idősen és 62 cm. Most 13 hós lesz és 8 kg és 70 cm. De már másfél hónapja megy, elég utolérni. A gének játszanak közre, mi is kicsik vagyunk az átlaghoz képest. Ne aggódj, semmi baja a babádnak, majd behozzák!
2009. dec. 12. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom se volt 7 hónaposan 7 kiló! Most 10 hónaposan 7,5 kiló. :/ Ő elég keveset is eszik mostanában már csak 4x egy nap. Ne idegeskedj rajta nem érdemes! Úgysem tudsz mit csinálni vele. Ha gond van azt látod rajta meg a doki, védőnő is szólna akkor max. egy vérvétel de ennyi. Most még kevesebbet fog majd hízni ha elkezd egész nap kúszni, mászni. Ne pánikolj majd, ez természetes, nincs semmi gond a babáddal! Nem kell mindenkinek duckónak lenni!
2009. dec. 12. 18:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem ecélból, de voltunk vérvételen, jó a vérképe. Köszönöm a válaszokat! Igyekszem nem ezzel törődni és csak a kisbabámnak örülni.
2009. dec. 12. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!