Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jaj, az én gyerekem sose nő meg?

Jaj, az én gyerekem sose nő meg?

Figyelt kérdés
Most 9 hetes a babám, és úgy érzem ez most már mindig így lesz, mintha ólom lábakon járna az idő. Olyan érzés mintha most már egész életemben csak ekkora maradna és meg csak itthon ülnék egész nap vele és ez sose változna. Tudom, h az első 3 hónapra mondják, h az telik a leglassabban, na de ennyire? Nem vagyok hibbant:-) Volt valaki így?
2014. febr. 27. 14:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
érdekes amit írtok.):)én meg azon sopánkodom,hogy repül az idő és már lassan nincs kisbabám:)pedig 8 hetes,nekem nagyon elrepült az idő,egy percet nem unatkoztam,sőtt még maradhatott volna egy picit ilyen nagyon kicsi baba....persze nekem van egy 3 évesem mellette lehet ezért érzek másképpen...
2014. febr. 28. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!