Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, ha hibás...

Mit csináljak, ha hibás libero pelust találok: elhasználjam vagy kidobjam?

Figyelt kérdés

Én a 6-9 kg-t használom a picinél, és vannak benne hibásak, már ez a harmadik csomag ilyen. Olyan kék zselé szerű és kissé hideg anyag van benne összecsommósodva. Tök sokat ki kell dobálnom, vagy tegyem a pici alá? Egy zacsiba kb 15 db van ilyen.

A pepers-ből és babylove-ból minden kifolyik. huggies-t még nem próbálta. a libero nagyon jó, csak ne lenne sok rossz benne.

2008. júl. 21. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Én három csomag 1-est használtam most el, de egy ilyet sem találtam benne.

Jelezd a libero ügyfélszolgálatán..

2008. júl. 21. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a Huggies vált be :-)
2008. júl. 21. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Jól átírták a kérdésemet!? Egyáltalán nem így írtam meg,más a jelentése is ebben a formában. Érdekes. Nem volt jó az eredeti kérdédem?

Miért írják át?

2008. júl. 21. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom. De akkor mi volt a kérdésed? Ird meg kommentben.

De szerintem is ha találsz sok ilyen pelust gyüjts össze és egy panaszos levél kiséretében küld el a liberonak. Én még nem jártam így. De volt más ami miatt leveleztem az ügyfélszolgálatukkal és nagyon rendesek voltak.

2008. júl. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!