Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem fejlődő baba. Mi lehet a baj?

Nem fejlődő baba. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A sogornőm babája 8 hónapos és 64 cm es.Hozza kb 6 kiló.Nagyon aggódom érte.A s.nőmnek gyomorszűkitő műtétje volt.Igy nem szîvódik fel egy csomó étel.Gyógyszert kell szednie élete végéig.A terhesség és most a szoptatás alatt is szedi.A baba olyan fura alul táplált.Mindentől fáj a hasa.Nem nő úgy mjnt más baba.És ránézésre is olyan ,hogy nem egy egészséges baba.Sajna nem.tudom jobban leirni.Orvosuk azt mondja ,hogy majd csak behozza a lemaradást.De én nem hiszem,mert az arca is olyan kis beteges forma.Ma volt nálam az anyósommal.Próbáltam vele ia beszélni.De az mondja a kisgyerek nem akar enni.Amikor nálam van mindig megeszik 1 tányér ételt.Ők otthon nem etetik rendessen ezt kiszúrtam.Ha a gyerek nem eszik akkor nem adnak neki 2-dik variaciot.Vizet sem itatnak vele.Attól tartok ,hogy lesz valami baja,esetleg nagykorában ha most nem is.Mit tehetnék?

Vettem tápszert,és bebi ételt.baba kekszet is.Kidobták a kekszet pedig megették.

2014. febr. 25. 17:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kezelésre szorul a sógornőd... Gyógyszeresre. Komolyra.

Annak a szegény babának nagyon nehéz élete lesz így :(

Remélem az apuka most már magához tért és rendbe teszi egy kicsit a dolgokat!

Nagyon rendes dolog, amiket tettél/teszel, ha jut rá időd, törődj a jövőben is szegény picivel!

2014. febr. 28. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!