Először csinálnék cukkinit 6 hónapos babámnak. Hogyan? Mivel keverhetem?
Figyelt kérdés
Sosem csináltam még, magunknak sem. Gondolom meg kell hámozni és megfőzni. Mit keverhetek mellé, hogy finom legyen? Van itthon alma, körte, banán.2009. dec. 11. 07:40
1/3 anonim válasza:
Adtál már neki más főzeléket is? 1 kicsi krumplival együtt főzd meg a cukkinit.nagyon pici sót tegyél bele.mikor langyos,illetve olyan meleg amilyen melegen odaadod a babának almapépet keverj hozzá.szerintem fog neki ízleni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, kapott már répa-krumplit, sütőtök-krumplit és ezekbe egy kis almát vagy barackot, ami épp volt itthon, mert magában csak a zöldséget még nem eszi meg.
Ez lenne a 4. fajta zöldség, amit kipróbálunk. A tízóraija már csak gyümölcs, azt kiváltottuk, remélem az ebéddel sem lesz gondja.
Köszönöm a válaszod.
2009. dec. 11. 07:58
3/3 anonim válasza:
Nem kell só.
Sőt. Káros. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!