Keverhetem a sima es AR tápszert a babanak? Egyikbol keveset evett de nem volt kakigond, a masikat imádja, de szenvedes a kakilas, pedig nem kemeny a szeklete?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 10:10
1/3 anonim válasza:
Én úgy gondolom, kerverhető, de akkor is "használ" az AR tápszer. Annak az a lényege, hogy sűrűbb, mint a normál tápszer, nem?
Nem reflux miatt, de az én babám is evett AR tápszert, 4 napig, de erős szorulása lett, gyorsan abba hagytuk. Nem ugrik be, hogy melyik fajta, de banános volt. A banán okozta a szorulást.
Ha banános van nektek is, nézz utána, másfajta kapható-e.
2/3 anonim válasza:
1. mondatban úgy értettem, hogy akkor is használ az AR tápszer?
3/3 anonim válasza:
Keverheted.
Én akkor kevertem, amikor próbálkoztam, hogy a nem ARestől mennyire bukna. Hát még a keverttől is bukott, nemhogy a simától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!